onsdag 31. august 2011

Den store kakedagen


I dag hadde jeg min siste dag på min gamle arbeidsplass. Dagen begynte noe stressende, med at jeg våknet og syntes at det var så lyst ute. Da jeg skulle sjekke hvor mye klokka var, så jeg til min store forskrekkelse at telefonen var helt svart.. Jeg som forsover meg en gang hvert andre eller tredje år hadde altså klart å forsove meg siste dagen på jobb. Klokka var selvfølgelig ti minutter etter arbeidstid, og det tar nesten en time å kjøre inn når det er trafikk, herlig!!

Arbeidsdagen var ellers veldig fin. Sjefen min og en nattevakt skulle også slutte i dag, så vi hadde en felles avslutning for oss i lunchen med masse kaker (som jeg bare såvidt fikk med meg, siden jeg var ute på tur med en pasient som ble syk..). Det var SÅ koselig med en liten avslutning, og jeg fikk både fine gaver og mange fine ord. Det varmer hjertet!! Det er alltid både trist og godt når man går videre og begynner å jobbe et annet sted. Jeg kommer til å savne mine gamle kollegaer, samtidig så kjenner jeg at det skal bli gøy med noen nye arbeidsoppgaver.

Jeg er utrolig spent på første dag i ny jobb i morgen. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på mine nye arbeidsoppgaver, samtidig som jeg gruer meg maks til å fortelle om magen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg gruet meg så mye til å fortelle noen om noe.. Men, men, jeg overlever nok det også ;)


Da jeg kom hjem fra jobb i dag, hadde Daniel sin bestemor bakt en nydelig eplekake, siden jeg skulle få besøk av en journalist og en fotograf. Jeg skal nok fortelle mer om hvorfor de har vært her når jeg vet sikkert at reportasjen kommer på trykk..
Daniel var ihvertfall veldig fornøyd med eplekaka, og tok godt for seg både mens besøket var her og etterpå. Alltid deilig å fylle magen med kake før man skal legge seg, hehe.

tirsdag 30. august 2011

Barnehageklær

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg ser forskjell på klærne på barna i barnehagen til Daniel her ute på landet i forhold til klærne barna i den gamle barnehagen, som ligger på tjukkeste Grünerløkka, gikk i. Foreldrene der var også opptatt av at klærne skulle være komfortable og brukervennlige, men de var nok også hakket mer opptatt av at det i tillegg skulle se pent og moderne ut.

Jeg er ikke av de som bruker mye penger på klær, hverken til meg selv eller til Daniel. Jeg kjøper faktisk veldig lite klær til Daniel, og det jeg kjøper er stort sett på salg. Han får jo en del klær i gaver i løpet av året, og så har vi vært så heldig å arve litt innimellom. Dessuten synes jeg ikke at han trenger alt for mye klær heller. Jeg vasker klærne ofte, og ser at jeg stort sett bruker de klærne jeg liker best om og om igjen, og at de klærne som jeg ikke liker så godt blir liggende og støve i skapet.
Jeg kunne selvfølgelig valgt å bruke de klærne jeg ikke liker like godt som barnehageklær, men så synes jeg liksom at det er koseligere å sende han i barnehagen i noe jeg synes at er fint.. Og vi er ingen moteløver hverken Daniel eller jeg altså, men jeg er nok litt opptatt av at klærne ihvertfall skal passe sammen. Dessuten sender jeg han gjerne i barnehagen i en myk olabukse istede for en joggebukse...

Hva tenker du om klær i barnehagen? Tenker du over hvordan klærne barna har på seg ser ut, eller synes du det er dumt å lære barna til å være opptatt av klær så tidlig?

Bildet tok vi i morges før lille skulle gå i barnehagen. Både buksa og skjorta har han fått i gave fra tante Hilde. Hvis jeg ikke husker feil, det er leenge siden han fikk det :)

mandag 29. august 2011

Gamle ting


I gangen her satt de gamle eierne igjen disse tingene til oss. Jeg er veldig glad i gamle ting, og synes at bordet er veldig fint. Selv om jeg ser at det kan se litt "bestemor" ut. Min kjære derimot er ikke like fan av de gamle møblene..
Vi har lekt litt med tanken på å male det med en sort høyglansmaling. Det tror jeg hadde blitt kjempefint! Men min mamma mener at det ville være verre enn å banne i kirken. Både fordi bordet er så fint som det er, og fordi hun ikke tror at de gamle eierne (som har arvet det) ville likt det.. Så jeg tror nok det må forbli som det er allikevel!


Nå har min kjære ihvertfall sprayet noen strøk med hvit spraymaling på lampettene, og så har lampeskjermene blitt byttet ut med hvite skjermer fra ikea. Jeg leter etter en fin skål eller noe lignende til å ha stående på bordet, men det dukker nok plutselig opp. Det må være noe som små barnehender ikke knuser så lett..
Hva synes du om gamle ting? Synes du det blir for bestemoraktig, eller liker du det?

søndag 28. august 2011

Bestemorkos


Vi har kost oss med besøk av bestemor fra Vadsø i et par dager. Daniel synes det er så stas med besøk, og er tydelig veldig glad i bestemor.
Nå har vi akkurat kjørt henne til toget her. Men heldigvis er det bare noen dager til hun er tilbake og blir noen dager til :)

fredag 26. august 2011

Magen


Da jeg var gravid med Daniel fikk jeg igrunn ganske fort mage, men allikevel så fortalte jeg det ikke på jobben før jeg var 16-17 uker på vei. Og jeg tror ikke det var noen som hadde mistanke før det heller, siden jeg skjulte magen godt med hettegensere.
Denne gangen poppet magen ut med en gang, og da jeg var 12 uker på vei var det en ukjent butikkdame som tok meg på magen og kommenterte at jeg var gravid.. Før ultralyd var vi litt nervøse for om det kunne være mer enn en der inne, men det var det heldigvis ikke ;)
Bildet her er fra i dag, 15+5 uker på vei.

Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal gjøre det når jeg begynner i den nye jobben nå. Da jeg fikk jobben vurderte vi om vi måtte utsette prøvingen litt. Men det trengte vi ikke akkurat å tenke lenge på, siden det viste seg at jeg var gravid allerede, og hadde blitt det noen dager før jeg var på intervju.. Jeg trenger vel ikke å nevne at jeg gruer meg maks til å fortelle den "gledelige nyheten" til min nye sjef.
Jeg har lenge grublet på om jeg bør ringe sjefen noen dager før jeg begynner for å fortelle det, om jeg skal møte opp på jobb første dag og fortelle det med en gang, eller om jeg skal prøve å skjule magen de første ukene, for så å fortelle det når de forhåpentligvis har fått et godt førsteinntrykk av meg.
Hva ville du ha gjort??


Armbåndet kan du forresten få kjøpt på oslove.no, og overskuddet av salget går i sin helhet til Røde Kors.

onsdag 24. august 2011

Høstkos

 Det er vel ingen tvil om at høsten har gjort sitt inntog nå. I dag er det regn og kaldt i luften her.. I dag er vel også første dagen hvor jeg er alene hjemme i huset og formen er bra. Lille er levert i barnehagen og pappaen er på jobb. Hadde det ikke vært for at svangerskapshodepinen har gjort sitt inntog, så hadde det vært perfekt. Men jeg skal nok klare å få gjort litt her i dag selv om hodet dunker.

Det er ihvertfall mer enn nok å ta tak i her hjemme. Ikke har jeg orket å vaske ordentlig her i sommer, det er maleprosjekter jeg kan sette i gang med, ryddeprosjekter jeg kan begynne med, og ellers litt små innredningsprosjekter som det hadde vært fint å komme i gang med. Det er altså mer enn nok å velge i!

Jeg er så glad for at kvalmen er mer eller mindre helt borte nå. Matlysten er også tilbake, og jeg har lyst på så mye godt. Derfor pleier jeg ofte å lage smoothie, som er både sunt og godt. Daniel elsker også smoothie, og blir alltid like ivrig når jeg setter i gang blenderen.

Dagens smoothie nyter jeg foran peisen her. Det er så deilig å fyre i peisen når det er regn og kaldt ute!!

Om noen fikk lyst til å lage seg en smoothie, så inneholder dagens smoothie sånn ca:
- en banan
- en neve frosne jordbær
- en kiwi
- en liten neve med hasselnøtter
- ca en liten spiseskje med solsikkekjerner
- ca en liten spiseskje med havrekli
- en liten teskje med honning
- ca en desiliter biola yoghurt naturell
- ca en desiliter eplejuice

mandag 22. august 2011

Syke drømmer


Etter at jeg ble gravid igjen har jeg hatt så mye syke drømmer. Omtrent hver natt drømmer jeg et eller annet rart som jeg husker når jeg våkner. Den drømmen jeg husker best fra i natt var at min kjære dro på ordinær ultralyd, men jeg hadde dessverre ikke mulighet til å være med. De fikk tydeligvis gjennomført ultralyden uten at jeg var der, men dessverre så hadde de ikke klart å se om det er en liten gutt eller en liten jente som gjemmer seg i magen. Resten av drømmen gikk derfor ut på å prøve å få en ny time til ultralyd, sånn at vi kunne få vite kjønnet til den lille.

En av de sykeste drømmene jeg har hatt de siste mnd var nok da jeg drømte at jeg fikk siamesiske trillinger. Altså en kropp med tre hoder.. Jeg husker at jeg ammet det ene hodet, og så lurte jeg veldig på om jeg måtte amme de andre hodene også, eller om det holdt at de ble mett i magen siden den ene fikk spise. Jeg hadde sannsynligvis også født babyen(e) hjemme, for jeg husker jeg tenkte at det kom nok til å bli oppstandelse når de fikk se barnet/barna våre på sykehuset.

Jeg kunne nok ramset opp mange andre rare drømmer også, hvis jeg hadde husket alle. Jeg regner med at det er mange andre som også drømmer mye rart når de er gravide!?

Ps: bildet er fra første morgenen hjemme etter at Daniel ble født, han er altså bare to dager gammel (og allerede verdens fineste ;))

søndag 21. august 2011

Åpen gård


I dag var det akkurat fint nok vær til at vi tok en tur på åpen gård. Der traff vi også fetter Kornelius og kusine Josefine. Barna storkoste seg blandt alle dyrene, og syntes også at det var gøy å kjøre tur med traktoren (bak i hengeren da altså).
Daniel sine favoritter var nok sauene - som han kunne mate med gress, mens det skumleste var de STORE kuene som plutselig stakk hodene sine ut fra alle kanter..


Det var kanskje litt vel mye mennesker på åpen gård i dag, men ellers var det en super dag. Og akkurat da vi pakket sammen for å reise hjem igjen kom regnet. Så da var det bare å løpe til bilen og kjøre hjem og fyre i peisen :)

lørdag 20. august 2011

Den store besøksdagen


I dag har vi nytt siste rest av sommer, og kost oss med flere besøk ute på terrassen her. Vi har faktisk hatt så mye som tre forskjellige omganger med gjester her, og dagen ble toppet med et 30 års lag for mor. Men som sliten gravid holder man ikke lenge ut på fest, så nå er jeg allerede hjemme og klar for sengen..

Jeg håper det blir like fint vær i morgen, for da har vi planer om å gå på åpen gård. Det blir holdt åpen gård mange steder i landet i morgen, med ekstra opplegg i regi av Norges bondelag. Her er en oversikt over hvor i landet det holdes, i tilfelle noen andre også får lyst til å gå på åpen gård :)

torsdag 18. august 2011

Første dag i ny barnehage


I dag har lille hatt sin første dag i sin nye barnehage. Det gikk veldig fint, akkurat som vi hadde ventet. Han var litt sjenert til å begynne med, men ble fort varm i trøya. Det som falt mest i smak i barnehagen, var nok det nybakte brødet (ja, de baker brød hver dag i barnehagen) de hadde der. Han spiste mer brød enn hva jeg har sett han spise på evigheter.. Og siden han var så heldig å få tutekopp, så smakte tydeligvis melka utmerket også. Hjemme pleier han vanligvis bare å ta et par slurker av melka si, så vil han ikke ha mer. I barnehagen måtte jeg fylle opp koppen hans flere ganger..

Da vi skulle dra fra barnehagen, ville han ikke reise derfra i det hele tatt. Så det endte med at vi ble igjen litt lenger enn planlagt, sånn at han kunne få leke litt ute sammen med de andre også. Og da det virkelig var på tide å reise, så måtte jeg lirke og lure lenge før jeg klarte å få han med meg. Det lover jo ihvertfall godt for når vi skal tilbake i morgen :)

onsdag 17. august 2011

Bad - endelig


Endelig er badet vårt så og si ferdig. Det eneste som mangler nå er å male et strøk i vinduskarmen og å få opp persienner.. Vi ha valgt et lyst og enkelt bad, og er igrunn veldig fornøyd med resultatet.

Flisene vi har valgt heter: Roma Sabbia 15 x 15 på gulvet og Tender Vit/matt 20 x 40 på veggene.

Vi har innfliset et helt enkelt badekar, og valgte å ikke ha en ekstra kant rundt - for å spare plass.

Vi endte med dusjhjørne i stede for dusjkabinett, noe vi foreløpig ikke angrer på. Det gjør at det blir enda bedre plass på badet, og ser veldig enkelt og pent ut.

Doen er også innebygget, både for enklere rengjøring og et penere resultat.

Baderomsinnredningen vi endte med til slutt er fra ikea (jeg tror det er en Odensvik servant, Godmorgon/Norrviken servantskap og Godmorgon speilskap). Det er utrolig hvor mye penger man sparer på å kjøpe baderomsinnredning på ikea, og jeg synes ihvertfall at denne var veldig fin :)

Vi har forresten ikke kjøpt blandebatterier på Ikea, siden jeg har blitt anbefalt å styre unna disse...


Jeg har bare et 50mm objektiv til kameraet mitt nå, og ser at det er på tide å kjøpe seg et nytt objektiv. Det er jo håpløst å ta bilder i huset med 50 millimeteren - jeg får jo ikke med noe som helst.. Derfor må dere nøye dere med en smakebit, og ikke ordentlige bilder av hele badet.

tirsdag 16. august 2011

Barnehagebesøk


I dag hadde lille og jeg et par ærender i byen, så da fant vi ut at vi skulle ta en liten tur i Daniel sin gamle barnehage for å hilse på. Det er jo så lenge siden han har vært i barnehagen nå, så jeg var spent på hvordan han ville reagere på å komme tilbake.
Til å begynne med var det en sjenert liten kar, som helst ville sitte på fanget til mamma. Men det tok ikke lang tid før han ble varm i trøya, og da vi skulle gå ville han absolutt ikke reise derfra. Derfor gikk mor med på å leke litt ekstra ute, etter at de andre barna på avdelingen hadde lagt seg for å sove formiddagslur.
Dette resulterte selvfølgelig i at mor glemte helt av parkeringen, som jeg bare hadde betalt for i en time. Så da vi kom til bilen lå det en hyggelig gul lapp og ventet på oss på frontruta. Er det mulig å være så sløv!!? Jeg blir så sint på meg selv når sånne ting skjer... Jeg kunne nok aldri ha jobbet som parkeringsvakt - jeg hadde fått så dårlig samvittighet hver gang jeg måtte legge gul lapp på ruta til noen. Jaja, sånne ting må man bare glemme, man får jo ikke gjort noe med det uansett.

Etter dagens barnehagebesøk gleder jeg meg ihvertfall enda mer til Daniel begynner i den nye barnehagen sin om et par dager. Jeg håper og tror at vi blir like fornøyd med den nye barnehagen, og at han vil stortrives der også :) Det er ihvertfall ingen tvil om at lille har godt av å få leke litt mer med jevngamle barn nå, det har nok vært en litt kjedelig sommer for han stakkars.

mandag 15. august 2011

Regndress

Jeg synes at det er så praktisk med hel regndress fremfor todelt regntøy. Hvorfor selges det egentlig ikke flere regndresser?? Denne fant jeg på salg på Norwegian outlet, og foreløpig er vi ihvertfall veldig fornøyd. Hvis høsten blir like fin som sommeren, så må vi vel regne med at den blir godt brukt..

Et bilde av Daniel har forresten kommet med i finalen i sommerfotokonkurransen hos foreldremanualen. Kjempegøy! Gå gjerne inn og gi din stemme, om du synes at bildet er fint ;)

søndag 14. august 2011

Barcelona

Da er jeg vel hjemme etter årets jentetur. Denne gangen gikk turen til fantastiske Barcelona. Vi har hatt det så utrolig fint, og jeg er så glad for at jeg ble med. Formen er fortsatt stigende, og jeg har hatt mine beste dager hittil i svangerskapet på turen. Jeg har vært så utrolig redd for at formen min ikke skulle ta seg opp før jeg begynner i den nye jobben, men nå begynner jeg heldigvis å tro at det skal gå bra.

Flere detaljer fra turen kommer senere :)

onsdag 10. august 2011

Ut på tur

I morgen er det endelig klart for årets jentetur. Det har sjelden føltes mer fortjent å reise på en liten utflukt hjemmefra.. Heldigvis er formen min såpass bra nå at jeg gleder meg til å reise. Jeg pakker bare med et par bøker, så får jeg heller slappe av litt på hotellet alene når jeg kjenner at kroppen trenger ekstra hvile.

Jenteturene arrangeres ved at vi sparer kr 400,- hver mnd gjennom hele året. To og to i gjengen har ansvaret for å planlegge turen, mens resten av oss ikke får vite hvor vi skal før vi er på Gardermoen. Det vi har fått beskjed om i år er å pakke med oss sommertøy og bikini - så vi skal ihvertfall et sted det er varmt. Hurra for litt sommer og sol!!!

Bildet er fra fjorårets tur, som gikk til Bardolino, Italia. Det ble en fantastisk fin tur, så de har mye å leve opp til de to som arrangerer årets tur :) I år må nok vinglasset stå tomt for min del, men jeg skal nok klare å kose meg like mye som de andre allikevel!

tirsdag 9. august 2011

Små gleder


Jeg synes at Daniel var så søt da han blåste såpebobler i dag, så jeg syntes at jeg måtte dele et bilde :) Er det ikke herlig at barn kan ha så stor glede av sånne små ting!?

søndag 7. august 2011

Svangerskapskvalme

Da jeg ble gravid første gang forventet jeg at jeg skulle slite med svangerskapskvalme. Jeg har alltid vært av de som blir veldig bilsyk, dessuten er jeg så "heldig" at jeg får omgangssyken stort sett hvert eneste år. Gleden var derfor stor da jeg knapt var kvalm i det hele tatt.
Derfor kom det som en stor overraskelse den motsatte veien, da kvalmen meldte seg allerede mange dager før det var på tide å ta en graviditetstest denne gangen..

For andre som måtte slite med det samme, så tenkte jeg at jeg kunne samle de tipsene jeg etterhvert har funnet ut at fungerer for meg.

- Det viktigste er å spise ofte - helst annenhver time, minst. Selv om man ikke har lyst på mat i det hele tatt, så er det faktisk det eneste som virkelig hjelper.

- Spis noe som glir lett ned. Jeg har spist mye knekkebrød, brød eller polarbrød med smøreost og agurk eller med gulost og tomat. Hvis jeg har kjørt bil, og kvalmen har begynt å eskalere, så har jeg kjørt innom McDonalds og kjøpt meg en cheeseburger. Ellers spiser jeg sjelden sånn mat, men når man sliter med kvalmen må man bare spise det som glir ned. Bananer og epler er også ting som er lett å spise for meg ihvertfall.

- Få andre til å lage maten for deg!! Hvis det er mulig, så er det gull verdt å få noen til å lage mat til seg. Min kjære har smurt mange knekkebrød som jeg har fått servert på senga om morgenen de siste mnd.

- Ha alltid noe mat tilgjengelig - hele døgnet! Når du våkner om natten og kvalmen er overveldende, så er det supert å ha f.eks. en banan liggende på nattbordet. Jeg har spist mange nattlige bananer i det siste.

- Tyrkisk pepper drops er herlig når man er kvalm!

- Ta livet mest mulig med ro, og få nok søvn! Jeg får ihvertfall veldig igjen for det etterpå hvis jeg tror at formen er bedre og gjør for mye.

- Du får også kjøpt diverse ting på apoteket som skal hjelpe:

Jeg har prøvd sea bands: noen armbånd med kuler under som skal presse på akupunkturpunktene på håndleddet. Jeg hadde ingen effekt av disse, men jeg har lest om mange som synes at det hjelper.

Jeg ble anbefalt å kjøpe kosttilskudd av ingefær. Men da jeg leste om det på nett, så fant jeg forskning som viste at det ikke er anbefalt å ta ingefær i form av kosttilskudd under graviditet. Så disse prøvde jeg aldri. Jeg fikk imidlertid ingefærte av min kjære, uten at jeg hadde noen effekt av dette.

Man får kjøpt flere reseptfrie medisiner som skal hjelpe. Bl.a. postafen og marzine. Jeg kjøpte marzine som jeg har hatt liggende i nattbordskuffen. Jeg er imidlertid ikke noen fan av å ta medisiner når jeg er gravid, så jeg har ikke prøvd de - selv om fristelsen har vært STOR mange ganger.

Det var visst det jeg kom på i farten. Kvalme er virkelig noe av det verste som finnes, så jeg må si jeg er glad for at den verste perioden er over for min egen del. Og etter denne runden her, så tror jeg nok vi sier at det holder med to barn også... All ære til de som sliter med kvalme under hele svangerskapet, og som allikevel får flere barn!!
Er det noen andre som har noen gode tips mot kvalme også kanskje??

Ps: Bildet er fra da jeg var gravid med Daniel, og er tatt av Christian Frisell.

Endelig


I dag fikk vi oss endelig en liten tur på sjøen i morfar sin båt. Jeg er vokst opp i båt om sommeren, og synes det er helt fantastisk å være ute på sjøen. Etter noen år uten båt kjøpte Daniel sin morfar heldigvis båt igjen i fjor. Og etter at han har pusset og pusset, fikk vi endelig være med på en liten tur i dag. Heldigvis var formen min også bra nok, og bølgene små nok :)


Underveis stoppet vi og gikk i land, sånn at gutta fikk badet litt. På en liten strand koste vi oss også med pølser og annet godt. Herlig, herlig!! Da vi la til i havna igjen i ettermiddag, ville Daniel gjerne kjøre mere båt, så det falt tydeligvis i smak hos han også :)

Dessverre, så klarte vi å miste gummibåten vår på vei tilbake til båthavna. Utrolig klønete og synd :( Vi kjørte flere runder for å lete etter den også, men klarte ikke å finne den. Så hvis noen av dere (som vet hvor vi holder til) hører om noen som har funnet en enslig gummibåt, så må dere gi et pip!

lørdag 6. august 2011

Back to reality

Vi har siden helgen vært så heldig at vi har hatt besøk av tante Silja og hele familien hennes. I går morges reiste de nordover igjen - opp for å jobbe og for å plukke multer.

Daniel ble så veldig glad i sin kusine, Ellen, da de var på besøk her. Og Ellen var så utrolig flink og lekte med han, og sanger for han før han skulle sove, både til formiddagsluren og på kvelden. Han løp glad og fornøyd til senga si, ivrig etter å legge seg, og gjentok "Ellen Sofie synge sang" igjen og igjen.
Hadde han vært like ivrig på å legge seg hver kveld, sier jeg...

Så nå er det tilbake til hverdagen for oss her hjemme - noe som innebærer at mor igjen må prøve og underholde lille på dagtid. Det har blitt litt vel mye tv-titting på han i sommer, stakkars. Sånn er det dessverre når mor ikke er i form..
Nå er det heldigvis ikke så lenge til han begynner i barnehagen igjen. Vi krysser fingrene for at han trives like godt der som han gjorde i sin forrige barnehage :)

torsdag 4. august 2011

Innvielse av badekar

Det er fortsatt en del som gjenstår før vi har et fiks ferdig bad i hovedetasjen her, men i dag fikk vi inn dusj (det ble dusjvegger ja), vask og badekar. Badekaret skal flises inn, men det kan fint brukes allikevel. Derfor syntes jeg at Daniel måtte få prøve det allerede i dag.
Gjett om det var en liten kar som var fornøyd med å ha sitt eget badekar!!? Og ekstra morsomt var det visst å leke med blandebatteriet. Det er godt vi har sperre både for at han ikke kan sette på fullt trykk selv og på varmtvannet!

Flere bilder av badet kommer når det er ferdig.

Ps: Tusen takk for alle koselige gratulasjoner etter gårsdagens innlegg!

tirsdag 2. august 2011

En dårlig blogger - med en god grunn


Mine faste lesere har sikkert merket seg at det har vært veldig stille på bloggen min i sommer. Jeg har rett og slett blitt en dårlig blogger, og det til tross for at vi har flyttet inn i nytt hus - jeg burde jo egentlig ha mer enn nok å blogge om.

Grunnen til at bloggen har blitt satt til side, er rett og slett at formen min har vært forferdelig dårlig hele sommeren. Det begynte i slutten av mai med en total utmattelse, og utmattelsen ble snart ledsaget med en intens kvalme med tilhørende oppkast. I flere uker lå jeg i fosterstilling her og var helt ubrukelig. På de verste dagene orket jeg ikke bråk og høye lyder, jeg orket ikke å se på tv og jeg orket ihvertfall ikke å åpne pcèn.
Jeg er nok veldig dårlig på å være syk, så jeg har syntes mye synd på meg selv. Etterhvert begynte jeg nesten å føle meg deprimert, og klarte ikke å glede meg over stort rundt meg. Jeg fikk paranoide tanker om at jeg hadde fått ME (kronisk utmattelsessyndrom) og at jeg aldri kom til å bli bra igjen, og jeg følte meg som verdens kjipeste person.

Jaja, nok om det. Nå er heldigvis formen på vei oppover igjen, og i dag har vi vært hos legen og fått en liten sniktitt på årsaken til "grusomhetene". Der fikk vi se en perfekt og sprellende liten baby, som var akkurat så stor som den skulle være i forhold til termin - som er satt til selveste valentinsdagen. Vi fikk til og med en liten indikasjon på om det blir en lillesøster eller en lillebror, men det kunne hun selvfølgelig ikke si 100% sikkert så tidlig. Det blir spennende å se på ordinær ultralyd i september om det stemmer..