torsdag 18. august 2011

Første dag i ny barnehage


I dag har lille hatt sin første dag i sin nye barnehage. Det gikk veldig fint, akkurat som vi hadde ventet. Han var litt sjenert til å begynne med, men ble fort varm i trøya. Det som falt mest i smak i barnehagen, var nok det nybakte brødet (ja, de baker brød hver dag i barnehagen) de hadde der. Han spiste mer brød enn hva jeg har sett han spise på evigheter.. Og siden han var så heldig å få tutekopp, så smakte tydeligvis melka utmerket også. Hjemme pleier han vanligvis bare å ta et par slurker av melka si, så vil han ikke ha mer. I barnehagen måtte jeg fylle opp koppen hans flere ganger..

Da vi skulle dra fra barnehagen, ville han ikke reise derfra i det hele tatt. Så det endte med at vi ble igjen litt lenger enn planlagt, sånn at han kunne få leke litt ute sammen med de andre også. Og da det virkelig var på tide å reise, så måtte jeg lirke og lure lenge før jeg klarte å få han med meg. Det lover jo ihvertfall godt for når vi skal tilbake i morgen :)

4 kommentarer:

Elin sa...

Så bra at første barnehagedag gikk så bra :D
Veldig greit å slippe unna hyling og skriking ;)

William drikker også av en eller annen merkelig grunn mest melk om han får det fra tutkopp... Eller om han får melk på havregryn eller havrefras, for det er stas å drikke rett fra skåla ;)

Håper morgendagen går like bra som i dag i barnehagen :)

mammaKine sa...

Så bra at han koste seg :-) Mathias min nekter å drikke melk han. Enten det er fra tutekopp eller av glass. Hm..

Vi har forresten ikke fått vite kjønn. Men vi skal på ultralyd i slutten av mnd og krysser fingrene for at vi får vite noe da :-)

Mariann sa...

Så godt at han hadde det så bra!!!
Og så fint badet deres var blitt. Glemte helt å kommentere i dusjhjørne"debatten", men ser dere gikk for hjørne istedet for kabinett, helt enig med den beslutningen. Vi fikk badefolka til å legge dusjhørnet en centimeter lavere enn resten av badet og det er aldri noe søl hos oss :)

Så moro at dere også har Sofia på topp. Jeg er fortsatt keen på det navnet, men tror jeg må la det gå.. Håååper egentlig hun kommer ut med nametag på jeg da :) det hadde jo vært kjekt :). Har egentlig litt guttefølelse på deg jeg, sikkert fordi du har Daniel.. SPennende, når er ordinær UL?
God-helg-klem fra meg

Gøril sa...

Så kjekt med god start i barnehagen. Det er så viktig, ser ut som Daniel vil trives knallgodt der.

Badet deres ser forresten smashing ut :-)