lørdag 6. august 2011

Back to reality

Vi har siden helgen vært så heldig at vi har hatt besøk av tante Silja og hele familien hennes. I går morges reiste de nordover igjen - opp for å jobbe og for å plukke multer.

Daniel ble så veldig glad i sin kusine, Ellen, da de var på besøk her. Og Ellen var så utrolig flink og lekte med han, og sanger for han før han skulle sove, både til formiddagsluren og på kvelden. Han løp glad og fornøyd til senga si, ivrig etter å legge seg, og gjentok "Ellen Sofie synge sang" igjen og igjen.
Hadde han vært like ivrig på å legge seg hver kveld, sier jeg...

Så nå er det tilbake til hverdagen for oss her hjemme - noe som innebærer at mor igjen må prøve og underholde lille på dagtid. Det har blitt litt vel mye tv-titting på han i sommer, stakkars. Sånn er det dessverre når mor ikke er i form..
Nå er det heldigvis ikke så lenge til han begynner i barnehagen igjen. Vi krysser fingrene for at han trives like godt der som han gjorde i sin forrige barnehage :)

4 kommentarer:

mammaKine sa...

Så herlig bilde! Høres ut som dere har kost dere. Lykke til med hverdag. Selv starter jeg to ukers ferie nå. Håper formen er bedre. Klem fra Kine!

Elin sa...

For et koselig bilde!
Ferieturen vår nærmer seg slutten. William har også blitt så utrolig glad i kusinen og fetteren, og leker og herjer og klemmer på dem!
Kjenner det blir trist å reise fra de...

Håper formen din blir mye bedre!!

Regni sa...

For et herlig bilde som utstråler masse følelse. Håper formen er stigende så du virkelig får nyte tiden med lille spire i magen. Jeg synes det er så koselig at dere venter en til, gleder meg til å følge deg gjennom svangerskapet. Håper dere har en fin helg!

Tante silja a sa...

Vi savner dere også veldig! så fint bilde av Ellen og Daniel. Ellen likte det også og så aww!