tirsdag 16. august 2011

Barnehagebesøk


I dag hadde lille og jeg et par ærender i byen, så da fant vi ut at vi skulle ta en liten tur i Daniel sin gamle barnehage for å hilse på. Det er jo så lenge siden han har vært i barnehagen nå, så jeg var spent på hvordan han ville reagere på å komme tilbake.
Til å begynne med var det en sjenert liten kar, som helst ville sitte på fanget til mamma. Men det tok ikke lang tid før han ble varm i trøya, og da vi skulle gå ville han absolutt ikke reise derfra. Derfor gikk mor med på å leke litt ekstra ute, etter at de andre barna på avdelingen hadde lagt seg for å sove formiddagslur.
Dette resulterte selvfølgelig i at mor glemte helt av parkeringen, som jeg bare hadde betalt for i en time. Så da vi kom til bilen lå det en hyggelig gul lapp og ventet på oss på frontruta. Er det mulig å være så sløv!!? Jeg blir så sint på meg selv når sånne ting skjer... Jeg kunne nok aldri ha jobbet som parkeringsvakt - jeg hadde fått så dårlig samvittighet hver gang jeg måtte legge gul lapp på ruta til noen. Jaja, sånne ting må man bare glemme, man får jo ikke gjort noe med det uansett.

Etter dagens barnehagebesøk gleder jeg meg ihvertfall enda mer til Daniel begynner i den nye barnehagen sin om et par dager. Jeg håper og tror at vi blir like fornøyd med den nye barnehagen, og at han vil stortrives der også :) Det er ihvertfall ingen tvil om at lille har godt av å få leke litt mer med jevngamle barn nå, det har nok vært en litt kjedelig sommer for han stakkars.

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så deiligvat han likte seg i den nye bhg!!
Huff, parkeringsbot er kjipe saker:(
Og det er helt sant, man må bare det og legge det bak seg... Og betale den da, tihi;)
Ha en fin torsdagskveld!
Klem fra størstepia

Theashus sa...

Så kjedelig med bot.. man får bare betale og glemme. Fryktelig irriterende.

Hyggelig at han fikk hilse på i gamle bhg da. Jentene her i huset byttet bhg i januar, men har ikke lyst til å besøke den igjen. Det var nokså tøft for dem (spes eldste) å bytte, ut av en liten trygg barnehage som hun hadde vært i siden hun var 10 mnd, der de ansatte var like trygge som mamma og pappa, og til en stooor barnehage, med omtrent bare nye ansikter.. ikke så lett for små 4åringer.

nydelig gutt du har;)

-Theashus-

mammaKine sa...

Så kjedelig med bot! Det er sure penger det...
Nydelig bilde av gutten din.
Forresten, vet du om du venter gutt eller jente? :-) Klem fra Kine.