tirsdag 2. august 2011

En dårlig blogger - med en god grunn


Mine faste lesere har sikkert merket seg at det har vært veldig stille på bloggen min i sommer. Jeg har rett og slett blitt en dårlig blogger, og det til tross for at vi har flyttet inn i nytt hus - jeg burde jo egentlig ha mer enn nok å blogge om.

Grunnen til at bloggen har blitt satt til side, er rett og slett at formen min har vært forferdelig dårlig hele sommeren. Det begynte i slutten av mai med en total utmattelse, og utmattelsen ble snart ledsaget med en intens kvalme med tilhørende oppkast. I flere uker lå jeg i fosterstilling her og var helt ubrukelig. På de verste dagene orket jeg ikke bråk og høye lyder, jeg orket ikke å se på tv og jeg orket ihvertfall ikke å åpne pcèn.
Jeg er nok veldig dårlig på å være syk, så jeg har syntes mye synd på meg selv. Etterhvert begynte jeg nesten å føle meg deprimert, og klarte ikke å glede meg over stort rundt meg. Jeg fikk paranoide tanker om at jeg hadde fått ME (kronisk utmattelsessyndrom) og at jeg aldri kom til å bli bra igjen, og jeg følte meg som verdens kjipeste person.

Jaja, nok om det. Nå er heldigvis formen på vei oppover igjen, og i dag har vi vært hos legen og fått en liten sniktitt på årsaken til "grusomhetene". Der fikk vi se en perfekt og sprellende liten baby, som var akkurat så stor som den skulle være i forhold til termin - som er satt til selveste valentinsdagen. Vi fikk til og med en liten indikasjon på om det blir en lillesøster eller en lillebror, men det kunne hun selvfølgelig ikke si 100% sikkert så tidlig. Det blir spennende å se på ordinær ultralyd i september om det stemmer..

24 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så koselig!

Ellen sa...

Gratulerer!! Faktisk må jeg innrømme at jeg har tenkt tanken, siden du nevner det ;-) Veldig koselige nyheter! Håper du slipper mer av den kvalmen, det må jo ha vært helt forferdelig. Jeg er heller ikke så god på blogging om dagen, men det er absolutt ikke fordi jeg har en så god grunn som deg ;) FOrtsatt god sommer! Gleder meg til å følge deg videre. Klem fra Ellen

mammaKine sa...

Hihi, grattis SÅ mye :-)

Kine og Lars Gunnar sa...

Gratulerer! Håper formen bare blir bedre, kjedelig når man blir så dårlig.
Det blir koselig å følge dere fremover.
Ønsker dere en fortsatt god sommer!

Hilsen Kine =)

Marianne sa...

Gratulerer! Vente selv en liten en 13.01 ;-) Og ja, bloggen min er skadelidende pga det til tider :-) Skal bli spennende å følge med utover... :-)

Elin sa...

Tihi!!
Gratulerer så masse Mona og Daniel (og lilleknøttet) sin pappa!! Dette var gode nyheter :D :D
Jeg er litt fristet til å si hva sa jeg hehe... Jeg spurte tross alt for noen innlegg tilbake her om du var gravid, noe du avkreftet på det sterkeste :P

Tenk at Daniel skal bli storebror da!!! Stor lille gutten... Jeg gleeeder meg til å følge deg i svangerskapet :)
Også er jeg litt missunnelig... Vi skulle jo gjøre dette sammen... Meeen, ting går ikke alltid som planlagt ;)

Masse lykke til!!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Næh, så moro!!! Gratulerer så mye. Jeg har hatt mine mistanker den siste tiden må jeg innrømme ;) det er jo ganske morsomt at vi har kun noen dager mellom guttene våre, og denne gangen har vi faktisk termin på samme dag!! Jeg skal på ul neste torsdag, så har ikke fått termin 100% bekreftet, men trolig stemmer den;) gleder meg til å følge med videre. Og du; jeg har ligget helt stille på sofaen i 5 uker i strekk, så jeg føler sååå med deg. Det er enda godt det fører til et fantastisk resultat:) klem

mona sa...

Tusen takk for alle gratulasjoner!

Elin: Hihi, jeg regnet med at flere hadde mistanke. Da du spurte hadde jeg faktisk ikke fått positiv test enda, så det var ikke løgn da jeg avkreftet det på det sterkeste ;) Men jeg hadde allerede da begynt å bli dårlig, så jeg hadde vel mine mistanker..

Ida: Så utrolig morsomt at vi har termin på samme dato!! Masse god bedring til deg også, og lykke til på ul neste tors.

Mariann sa...

GRATULERER GRATULERER MONA :-) Velkommen i tjukkasklubben :)... Litt hyggeligere med termin på Valentines Day enn 11.september... men satser på at lillesøster kommer noen dager før som sin søster, så da spiller det liten rolle. Håper du får gode dager fremover nå.. hos meg ble alt mye bedre etter uke 15. KLEM KLEM

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt, gratulerer så mye!!

★ Heidi ★ sa...

AAh, saa herlig !!

Gratulerer saa mye:)

Størstepia sa...

GRATULERER så mye!!!
Kjempemoro!
Så kjipt at formen har vært dårlig, håper den er bedre nå! Helt enig med deg, jeg er også skikkelig dårlig på å være syk!!
Kos deg med magen og den lille inni der!!
Gleder meg til å høre om det er en gutt eller jente!!;)
Klem fra størstepia

Pia sa...

Gratulerer så mye!

Ida sa...

Takk for det Mona:-) Utrolig nok, har formen vært ganske brukanes siden i går *Lykke*.
Men fikk dere sjekket kjønnet så tidlig altså? Hmmm, kanskje vi er like heldige - hadde vært gøy:-)Begynner å bli utålmodig på å få vite hva som gjemmer seg der inne.

*Mari* sa...

Gratulerer så mye! Håper formen din kommer seg! Spennende tid fremover nå, blir jo nesten verpesyk selv her jeg nå.... He he ;) klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Gratulerer så mye:) det var hyggelig å lese.

Klem

Marianne sa...

Nei så stas!!! Tenk, en liten Valentines-baby!
Håper formen kommer seg så du kan nyte resten av svangerskapet :)
Gratulerer så mye!

Nemo sa...

Gratulerer så mye! :D

Karoline sa...

Gratulerer Mona! Saa kjempe koselig! :) Og gratulerer med nytt hus ogsaa!

Anonym sa...

Aina gleder seg til å bli tante igjen :)
klem

Julie og baby Oliver sa...

Gratulerer så mye Mona :D håper jeg får anledning til å møte den lille selv om dere har flyttet :)

mona sa...

Tusen takk igjen for alle gratulasjoner og god-bedring-ønsker!

Mariann sa...

Gratulerer Mona, dette var gledelig nyheter
At man skal føle seg så dårlig og så er det en så fin årsak til det er jo kjempe stas, man må se det positive på det. Gleder meg på dine vegne ;)
Håper ting blir bedre og dette blir spennende og følge med på

Anonym sa...

Gratulere så masse Mona!:) Så koslige nyheter! Stor klem fra Lise i Ålesund!:)