mandag 28. mars 2011

Detaljer fra barnerommet

Jeg tenkte at jeg kunne vise frem litt av rommet til Daniel. Han har ikke så veldig stort rom, men vi er blitt ganske fornøyd med det allikevel.

Siden vi ikke har så stor plass på badet, så har vi valgt å ha stellebordet på rommet hans. Dette har fungert veldig fint, og vi er superfornøyd med hensvik stellebord/hyllen fra Ikea.

Vi har en gammel lenestol stående på rommet fra ammeperioden. Stolen er fortsatt flittig brukt til å lese bøker om kvelden, til når lille skal kle på seg, eller hvis vi må sitte inne på rommet hans i perioder om natten når han er syk.
Det nydelige teppet som henger over stolen er det Daniel sin oldemor som strikket til meg da jeg var liten jente. Mens den lille hyllen med bøker i bakgrunnen er en liten bildelist fra ikea som jeg har plassert i passelig høyde til at lille kan hente ned bøker selv.

To av mine favoritter på barnerommet er denne kule bamsen som jeg kjøpte på flyplassen i Thailand og det utrolig kule bildet som Thomas Leikvoll har tegnet av tre sjiraffer :) Disse står plassert på et gammelt skap som vi kjøpte på finn.no samtidig som vi kjøpte spisestuen vår.

En annen favoritt er dette nydelige kattebildet. Det hang på mitt barnerom da jeg var liten jente og på Daniel sin mormor sitt rom da hun var liten jente. Daniel sin mormor broderte det faktisk selv da hun var liten :)

Bak sengen til Daniel oppbevarer vi en gjestemadrass. Dette er egentlig genialt, da vi får en slags hylle bak sengen. Der pleier det å stå en flaske med vann, noen bøker og et par bamser. Over sengen er en gammel tallerkenhylle med flere bøker, og på tallerkenhyllen henger også pappas gamle sko.

Bak døra henger en magnettavle og vimpelrekken jeg sydde da Daniel var baby. På gulvet står det en liten kurvkiste med noen hatter og andre småting som Daniel kan bruke til å kle seg ut. Som dere kanskje ser, så er det en liten linselus på bildet som har funnet frem en hatt mens mor tar bilder. Jeg håper på å få samlet flere utkledningsklær til lille etterhvert, det er veldig populært nå og jeg regner med at det ikke blir mindre populært når han blir eldre..

3 kommentarer:

Marianne sa...

Kjempefint rom med flotte detaljer! Likte spesielt giraff bildet og den Thailand bamsen ;-) Absolutt etter min smak :-)

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så fint rom han har♥ sånn gammle sko har jeg også .

Elisabeth sa...

Så koselig rom med mange flotte detaljer!!