mandag 21. september 2009

Magnettavle

Som jeg har skrevet om tidligere i bloggen, har en venninne av meg laget en uro av mario-figurer som hun har perler. Jeg syntes at denne uroen var utrolig kul, og har tenkt at jeg selv skulle prøve å perle noen sånne figurer.

En av de "gamle skattene" jeg hentet med fra Daniel sin mormor og morfar den dagen sist, var en boks med perler og flere brett til å perle på.
I går kveld fant jeg dette frem, og perlet to sopper. Jeg har også tenkt til å perle flere figurer etterhvert. Først tenkte jeg at jeg skulle henge disse opp på veggen på et vis, men så slo det meg at jeg kunne feste magneter på de og kjøpe en magnettavle.

I dag nevnte jeg for Eirin og Guro at jeg skulle kjøpe magnettavle, da viste det seg at Eirin hadde en som skulle kastes. Ikke dårlig :) Så etter at vi hadde svømt, gått en fin tur og vært på cafe i dag, gikk jeg innom panduro for å kjøpe magnet-ark. På panduro fant jeg selvfølgelig også noen morsomme store bokstaver i tre. Det endte altså med at jeg kjøpte meg et sett med maling og pensler, og bokstavene D-A-N-I-E-L.

Så i kveld har jeg malt bokstaver, og laget både de og de to soppene jeg perlet til magneter. Jeg må si meg ganske fornøyd med resultatet, som skal henges opp på rommet til Daniel. Jeg lurer litt på å kjøpe en magnettavle til også, for det ble litt liten plass. Og jeg regner jo med at det kanskje kommer noen tegninger etterhvert som kan henges på tavlen.


5 kommentarer:

Elin sa...

Så morsomt!!
Du styrer på med så mye morsomt, og i motsetning til meg så får du ferdig de tingene du setter i gang med...
Jeg strikker, broderer, syr og pusser opp på samme tid, så har en hel masse prosjekter liggende til enhver tid :-S
I forhold til meitaien min: det kommer bilder i bloggen - når den er helt ferdig hehe ;)

Marie sa...

Saa kult! Det ble kjempefint! Gode, gamle Super Mario ja... :)

mona sa...

Elin: Hehe.. Jeg kan nok ikke skryte på meg å fullføre alle prosjekter jeg heller. Jeg kan bl.a. melde om at jeg begynte å hekle et teppe da jeg var gravid. Jeg var kjempeivrig og hadde ikke heklet siden jeg var barn. Erling spør meg innimellom om jeg ikke skal hekle det ferdig, da svarer jeg bare med at han kanskje kan få det til konfirmasjonen sin. Hvis et prosjekt tar for lang tid mister jeg lysten underveis, har jeg funnet ut :)

Marthe sa...

Tavlen ble kjempefin! Jeg så bokstavene på Panduro i dag, og lurte på om det var de store du hadde kjøpt da jeg sto der. Jeg fant masse fint der i dag selv, det blir alltid så himla dyrt når jeg besøker den butikken altså :D

Anneline sa...

Så utrolig kule de bokstavene ble! For ikke å snakke om soppene :D

Veldig lurt med sånn magnet tavle, tror jeg at jeg skal kjøpe til rommet til Oliver. Veldig koselig å henge opp kort og tegninger som er hans :)