tirsdag 22. september 2009

Dagen i dag

I dag traff Daniel William og Joakim fra barselgruppa. Det er utrolig morsomt å se at de blir mer og mer opptatt av hverandre. De vil gjerne ta på hverandre og stjele hverandres smokker og/eller leker osv.
Det er jo enda så fint vær at vi kan sitte ute på Copa con Oro når vi treffes. Men vi regner med at vi snart må begynne å dra hjem til hverandre.
Etter barseltreffet traff Daniel og jeg min venninne, Marie fra sykepleierskolen. Veldig koselig! Vi spiste middag på Villa Paradiso på løkka, hvor de har nydelig pizza bakt i stenovn.
Nå må jeg forte meg i seng. For pappaen til Daniel og jeg har bestemt oss for å prøve å komme oss i seng før kl 24 på hverdager. Ikke så lett når man er b-mennesker og elsker å sitte oppe på kvelden. Men kan vel være en fordel når man må stå opp forholdsvis tidlig hver dag...


Det er alltid morsomt å se på folk som prøver å få barn til å smile på bilder. Hehe.. Her sang jeg vel mikkel rev, og følte at jeg fikk ganske god respons.

Marie og Daniel koser seg i det fine høstværet

1 kommentar:

Mariann sa...

Så utrolig morsomt og koselig bilde :-) Her prøves det å legge seg kl 22, men det er ihvertfall ikke lett. Lykke til med prosjektet.