onsdag 23. september 2009

Gratulerer Karianne!! 5 mnd kontroll og ny bil?

Først må jeg begynne med å gratulere Karianne http://kathsblogg.blogg.no/ med tvillingene som kom i dag!! :D Jeg gleder meg masse til å hilse på.

I dag har vi vært på 5 mnd kontroll på helsestasjonen. Vi hadde jo 3 mnd kontrollen litt tidlig, siden vi skulle på ferie. Derfor fikk vi også 5 mnd kontrollen litt før han egentlig er 5 mnd.. Det gikk kjempefint, og Daniel fikk masse skryt. Han ligger helt på gj.snittet i forhold til vekt, lengde og hodeomkrets.
Daniel fikk også to vaksiner. Den første gråt han ikke av i det hele tatt. Den andre ble han litt sint av akkurat da hun stakk, men han smilte rett etterpå. Flinke gutten vår :) Han virker å være i fin form foreløpig, så vi satser på at han ikke får noen reaksjon på vaksinene denne gangen heller.
Etter kontrollen dro vi til Sognsvann hvor vi gikk tur sammen med Eirin, Guro og barna. Veldig koselig som alltid! Og vi har jo vært så heldige med det fantastiske været i høst. Krysser fingrene for at det varer en liten stund til.

En litt dårlig nyhet er at bilen som har fulgt meg i tykt og tynt gjennom ti år, nå har sagt takk for seg. Det betyr at vi må ut og kjøpe bil. Det passer forsåvidt litt dårlig, siden jeg har tenkt på å ta noen ekstra mnd permisjon uten lønn. Men det var vel på tide med en familiebil uansett. Bidrag til bilen mottas med takk, og kan setter inn på kontonr: ....... Hehe :)

Bildet tok jeg for noen dager siden, og har jo egentlig ikke noe med teksten over å gjøre. Synes bare det er så morsomt at han stort sett ender med bena utenfor grinda hver gang han ligger der nå. Like blid allikevel da :)

2 kommentarer:

Siv Iren sa...

Ja det med beina er igrunn et velkjent problem. Har tenkt på å ta på en sprinkelbeskytter jeg har liggende, men da vil jo de miste den fine utsikten, og det er jo ikke noe morsomt:)

Elisabeth sa...

Kjenner til problemet her og. Bare at mine blir illsinte når det skjer...