torsdag 24. september 2009

Laang tur i dag

I dag hadde Daniel og jeg date med Siv og Beate med barna. Vi hadde tenkt til å koke svisker for å ha til barna, siden de såvidt har begynt å smake litt mat nå. Men siden det var så fint vær, fant vi ut at vi heller skulle gå en tur. Og det kan man jo si at vi gjorde til gagns.
Vi gikk en fire timers tur til Østensjøvannet og rundt det. Vi angret bittert på at vi ikke hadde med oss niste, og var skrubbsultne da vi kom tilbake. Da Daniel og jeg kom hjem i 18 tiden, etter å ha vært ute siden kl 11, hadde mor en real hodepine etter å bare ha spist en svele siden frokost. Jaja, jeg kan vel bare takke meg selv..
Det var en kjempefin tur da! Vi satser på gjentakelse om ikke alt for lenge hvis været holder seg. Men da blir det helt klart en matpause underveis.

Beate med meitai og Siv med moby wrap

Beate og Milian

Danny boy er i godt humør etter et lite måltid melk

Siv og Mali

Jeg er kjempefornøyd med meitaien. Den er utrolig god å bære i! Hvis jeg får tid, så kan det hende at jeg prøver meg på å sy en litt mer avansert en litt senere :)
7 kommentarer:

Anonym sa...

Så fine bilder, det så ut som dere hadde en skikkelig fin tur.
Veldig misunnelig på været dere har merker jeg

Klem, Gøril

Elin sa...

Ser ut som dere har hatt en kjempeflott tur :) Må si jeg er litt missunnelig på det samholdet dere har fått... Det må jo være bakdelen med å være den eneste(?) fra min landsdel på forumet vårt :(

Elisabeth sa...

Så koselig med tur i det flotte været! Spreke damer! Savner litt å kunne bære barna sånn, men da måtte det blitt en på magen og en på ryggen og det hadde nok vært litt i overkant kjenner jeg.

Siv Iren sa...

Vi hadde en kjempefin tur, dere skulle vært der alle sammen!

Anneline sa...

ååååååååå, jeg skulle ønske jeg hadde vært der sammen med dere!!

Mariann sa...

Tusen takk for bursdagshilsen Mona... formen tok seg heldigvis opp, så det ble en koselig kveld i sofaen. Klem

mona sa...

Ja, det var en kjempefin tur. Dere skulle vært med alle sammen :)