onsdag 15. desember 2010

Thomas Leikvoll


Thomas Leikvoll er en mann med mange talenter. Du kjenner han kanskje som programleder for ymse programmer som har gått opp gjennom årene? Eller kanskje du har vært på stand up og hørt på komiker-Leikvoll?


For en stund siden var jeg på besøk hjemme hos mammaen til Thomas, og fikk øye på noen utrolig kule giraff-bilder som hang på veggen. Enda mer stas var det da det viste seg at det var Thomas selv som var kunstneren. Jeg sendte selvfølgelig straks ut en melding om at jeg ønsket meg et par sånne bilder.


Og gjett hva som henger i gangen vår i dag!?? To utrolig kule giraff-bilder som kan ønske gjestene våre velkommen. Jeg har et tredje bilde liggende her også, som skal få komme opp på barnerommet. Jeg synes det er ekstra morsomt å ha noe på veggen som ingen andre har, og så skader det jo ikke at det er en kjendis som har laget de også ;)

Jeg hadde litt problemer med å finne rammer i riktig størrelse, så det er mulig at disse rammene fra Claes Ohlson blir byttet ut etterhvert. Og så får dere bare leve med at jeg ikke er noen interiørfotograf ;)

Hvis du hadde problemer med å plassere mannen ut ifra navnet, så har du han i egen person her. Jeg var så frekk at jeg stjal bildet fra hans facebookprofil. Og til de som måtte lure; -Nei, han har ikke kjæreste. -Ja, han er fortsatt singel. -Og nei, han er ikke portugiser, men finnmarking ;)

Jeg har en mistanke om at det kan være flere enn meg som synes at bildene er fine, så jeg har prøvd å få mr. Leikvoll til å tegne noen bilder for salg. Jeg tror ikke at han har kommet så langt, men om noen skulle være interessert så kan jeg evt. formidle kontakt. Send meg isåfall en mail på monablogg@gmail.com.

3 kommentarer:

Størstepia sa...

Så tøffe bilder:-)
Noen mennesker kan liksom det meste...

(Jeg bruker også rammer fra Clas O, syns de er helt greie jeg:-)

Ha en flott onsdagskveld!
Klem fra størstepia

Pia sa...

Kule bilder - han har en fin strek!

Gøril sa...

Så lenge siden jeg har skrevet her. Har vært innom å lest og sett at det har vært mye sykdom hos dere igjen. Fryktelig kjipt, håper dere er friske nå.

Fine bilder han lager ja. Hadde vært superfint å ha noen slike på barnerommet. Kanskje han kan tegne noen rosa og røde giraffer? ;-)

Håper du har en fin dag Mona :) Klemmer