torsdag 16. desember 2010

Det blir visst jul i år også

 Her om dagen hadde jeg en dårlig dag, og følte at vi var milevis fra å få ting klart til jul, etter at desember stort sett har gått med til sykdom. Men etter å ha skrevet en liste over alt vi skulle kjøpe inn, tok vi et lite rykk på Storo storsenter (som forøvrig har blitt superfint etter at de bygde ut) i går. Jeg følte meg heldigvis i ganske grei form i går, og etter to timer på senteret hadde vi faktisk kjøpt nesten alle gavene vi skulle ha.

I dag var jo fristen Posten hadde satt på å sende julepost med garanti om at det kommer hjem før jul, så det var på høy tid. Vi klarte faktisk akkurat å få plass til alle gavene i den største av Postens smart-pakker, så i dag har pappaen til Daniel vært på posten og sendt alt avgårde.

Jeg har også endelig fått kjøpt en fin julestjerne til å ha i vinduet. Riktignok var det en annen type enn den vi trodde vi kjøpte, men selv om den var STOR så var den da fin. Så nå henger julestjerna i vinduet, og jeg har til og med fått opp en ny stjerne utenfor inngangsdøra vår. Så får vi se hvor lenge den blir hengende denne gangen...

Dessverre så ble formen min dårligere igjen i dag, så jeg har stort sett holdt med på sofaen (eller på toalettet), og måtte melde meg syk på jobb. Jeg satser på å våkne opp frisk og rask igjen i morgen, så jeg er klar for både jobb og julegløgg hos noen venner :)

4 kommentarer:

Pia sa...

Kanskje ikke oe du vil høre, men en ting er at kidsa blir mye sye den første tida i barnehage. En annen ting er at dere foreldre ofte blir smitta også.... Jeg var aldri spesielt syk før jeg ble mamma, men da gutta etterhvert begynte i barnehage, ble det omgangssyke i ny og ne...
Men nå unner jeg dere virkelig ei FRISK og FLOTT jul!!

Pia sa...

Noe ... og syKe... Noen bokstaver forsvant visst...

Størstepia sa...

Så kjipt at du ble i dårligere form igjen idag da:-( Men godt at du fikk gjort masse i går:-) Deilig med sånne dager når man får gjort masse!!
God bedring!!
Klem fra størstepia

Siw Aina sa...

Kjære søte du, nå håper jeg virkelig formen i heimen drar seg til. Dere om noen har vært herjet av sykdom nå i høst og vinter. Godt å høre at du er sånn noenlunde i rute.
Når pakkene er ordnet er liksom det værste gjort. For "hjemmelaget" julebakst får man alltids kjøpt, og jula kommer om huset er plettfritt eller ei.

Kjenner jeg brygger på en liten forkjølelse selv også, men den bør ikke bli hard. Jeg har nemlig heller ikke alt klart enda og dermed ikke tid til å legge meg ned syk akkurat nå *sukk*

Ha en fin helg.
Klem