fredag 17. desember 2010

Etter en slitsom høst..

med mye sykdom. Syntes vi at vi fortjente en aldri så liten ferie!!! Så i går kveld bestemte vi oss, etter å ha tenkt på det en stund og forsikret oss om at vi fikk ferie fra jobbene våre. Det betyr at om vel to uker så ligger vi her:

Weeeee!! Flyet vårt går direkte til Bangkok, Thailand. Så flyr vi videre til Koh Samui derfra, og så tar vi sannsynligvis båt ut på en av øyene der. Det er virkelig ikke mange ganger jeg har gledet meg like mye til en ferie, så dette tror jeg skal bli godt for oss alle.

Verken min kjære eller jeg har vært i Thailand før, og vi har også noen venner som skal til samme sted, så dette blir virkelig supert!

Nå har Daniel tatt toget ut i provinsen sammen med mormor, mens mammaen og pappaen hans skal på julegløgg til noen venner. Herlig, herlig :)

Ønsker alle en fiktig fin helg!!

4 kommentarer:

Elin sa...

Jeg eeer så misunnelig atte Ååååå!!!
Hele kroppen min skriker etter å dra tilbake!

Tror nok at dere får en super ferie! Dere har mye å se frem til iallefall :)
Heldiggriser!!

Janet sa...

Fyttikatta så deilig!
Det har dere fortjent!

Pia sa...

Åh, så herlig! Thailand er flott, og det er supert med små barn! Vi var på Koh Samui med gutta for fem år siden, har vært på Samui to ganger før barna kom også.

Marianne sa...

Å jøjemeg! SÅ herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlig!
Og velfortjent, ikke minst. Både for store og små vil jeg si :)
Har ikke reist med barn til dette fantastiske landet, men har hørt at det er fjongt som bare det!
Thailadn var virkelig en av mine favoritter da Marius og jeg reiste jorden rundt, så her kommer dere til å få det knall; det er jeg overbevist om :)
Åh, løkki ju assa!