onsdag 3. februar 2010

Vimpelrekke

Jeg fikk jo gjort noe "fornuftig" i går da vi satt inne hele dagen. Jeg ble så inspirert da jeg så det fine rommet til Mathea, da vi var på besøk der for snart to uker siden. Så jeg tenkte at jeg skulle sy en vimpelrekke til Daniel sitt rom.

Jeg har bare brukt restestoff som jeg hadde liggende, og er sånn passelig fornøyd selv. Bokstavene har jeg bare limt på. Den skal jo bare henge der til pynt, så da satser jeg på at det holder.
Jeg skal kjøpe en ny hylle til rommet hans, som jeg tenkte den skulle henge fra. Bilde kommer når det forhåpentligvis er i boks om ikke alt for lenge ;)

Daniel er fortsatt syk, og ligger nå på rommet sitt for å sove. Han øver den hese stemmen sin, så han har ikke sovnet enda ihvertfall..

Ønsker alle en fin dag!

8 kommentarer:

Mariann sa...

Så fin den ble, meget meget bra.
God bedring til sangfuglen.

Mariann sa...

Så flink du er Mona. Du er flink til slike håndarbeidsprosjekter. Ja, ikkesant åpen barnehage er gøy... og det er jo ekstra stas når vi ser at barna digger det sånn, vet ikke hvor godt jeg hadde taklet det om Emilie hadde vært redd hele tiden, heldigvis er det ikke sånn...
God bedring til Daniel fra meg og Emilie.

Anonym sa...

Så flink du e Mona :)Håpe Daniel blir bra snart. Stor klem tante Aina

Ida sa...

Den ble kjempefin:-)
God bedring til go`gutten deres, håper han kommer seg snart!

Siv Iren sa...

Den ble jo kjempefin! Morsomt å få ha navnet sitt på:)

God bedring til Daniel fra oss.

Marie sa...

Saa fin den ble! Jeg har hatt planer om en saann vimpelrekke i mange mndr naa, kanskje paa tide aa sette seg ned med symaskina igjen...
Ikke tenk paa sommerklaer, jeg kan laane dem her for deg! Zara's venn Dylan har masse liggende! God bedring til Daniel!!

Karianne sa...

Du imponerer stadig Moners!! God bedring til lille nydlingen:) Stor klem

Elin sa...

Kjempeflott vimpel du har laget!
Jeg ble inspirert!
Godt å høre at Daniel ikke har hatt så høy feber idag! Håper formen hans er så godt som frisk når han våkner i morgen, øøøhh, idag... Jeg må komme meg i seng! :)