torsdag 4. februar 2010

Late dager

I dag våknet Daniel kl 08.20 (selv om han ikke sovnet ordentlig før kl 02 i natt), han fikk som vanlig frokosten i senga til mammaen og pappaen sin. Den frokosten kom opp igjen ca ett minutt etter at den var inntatt. Det sto en tjukk og fin stråle som spylte ned hele senga, herlig!
Daniel kastet opp middagen i går også, så det er vel noe som følger med denne forkjølelsen. I går kveld hadde han nesten 40 i feber, og var kjempeslapp stakkars. Heldigvis var ikke feberen like høy i dag, men han er fortsatt varm.
Han er ved godt mot da, og etter litt paracet fyker han rundt her. Det er jo det beste tegnet når disse små er syke, så da trenger ihvertfall ikke mor å bekymre seg. Inntil nå har han også hatt god matlyst, men i dag har han foreløpig ikke villet ha noe annet enn flytende. Mor er forsåvidt fornøyd med det også, det viktigste er jo at de får i seg væske.

Jeg kan vel si at dagen i dag topper alle late dager.. Mor har ikke gjort noe fornuftig, og har ikke kommet seg i dusjen enda en gang. Jaja, det er jo litt deilig å bare ta livet helt med ro også ;)

Håper alle andre er friske og raske, og at dere har en fin dag!

5 kommentarer:

Marthe sa...

Hei Mona!

Endelig får jeg satt meg ned å kommentert på den flotte bloggen din! Hva skjer med at det alltid er noe hver gang jeg skal til å gjøre det? Jeg er så glad for at jeg har funnet denne bloggen om deg og hverdagslivet ditt. Akkurat en sånn type blogg jeg liker:) Og så flott vimpelrekken ble! Jeg er imponert!

Huff, stakkars lille Daniel... ikke godt å være syk. Men så fint at han vil leke og drikke på tross av feber. Gode tegn!

Nå sover Mathea, Rasmus er fortsatt på jobb, og jeg koser meg i sofa med druer og tv-sløving.

I morgen kommer Daniel på tv, spennede:):)

Ha en fin kveld!

Mariann sa...

Hei Mona.
Artig ikke sant når disse småtassene kaster opp/ned hele senga til oss foreldre.
Men det er godt å høre at han er i godt humør og er litt bedre.
Ha en fin fin fredag, kos dere masse.

Pia sa...

Huff, da, god bedring! Oppkast er aldri stas!

Renathe sa...

Takker! :) God bedring til Daniel også! :))

Mina sa...

Stakkars, lille gutt. Det er så fælt når de er syke, Ellinor har hatt en sjau hun også (men så dukket det opp en tann, og den har nok litt skyld...) PÅ det bildet var Daniel veldig lik mamman sin! ;) Ellinor ønsker Daniel god bedring!