fredag 5. februar 2010

Legebesøk og tv-debut

I dag har Darth Vader sin tv-debut på "Norge Rundt", så husk å få det med dere ;) Hvis dere lurer på hvem Darth Vader er, så der det Daniel sitt nye kallenavn. Han høres nemlig ut som Darth Vader når han puster...
I natt var feberen oppe i 39,5 igjen, så da syntes mor det var greit å ta seg en tur til legen før helgen. Som ventet, så har Daniel en virusinfeksjon. Det vil si at det bare må bli bedre av seg selv. Heldigvis var ikke turen helt bortkastet, vi fikk nemlig resept på efedrin, som skal lette pusten hans.

Daniel fikk skryt både av legesekretæren og de andre pasientene på venteværelse, siden han ikke foretrakk en mine da han ble stukket i fingeren. Etterpå var han veeldig interessert i hva det var for noe rart som var festet på den samme fingeren.
Nå skal vi ut og trille en tur (må jo på apoteket, så da har vi en god unnskyldning).

Ønsker alle en god helg!

10 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Så spennende - da skal jeg følge med! :-)

Mariann sa...

Stakkars Daniel da, som fortsatt er syk. Men han virker jo som en skikkelig tøffing, og plutselig er han fit for fight igjen :). Nå er det vel ikke lenge til avreise heller??? Skal prøve å få med meg Darth Vader i kveld... smiler fortsatt her jeg sitter... beste kallenavnet jeg har hørt på lenge. God helg og god bedring. Klem

Mariann sa...

God bedring til Darth Vader og prøv å senke skuldrene litt. Kos masse gjør at man blir fortere frisk. Ha en fin helg

Merete sa...

Stakkars liten. Synes han er tøff jeg. De små er gjerne flinkere enn de større.

Så dere på Norge Rundt - artig :D
Ha en flott helg og god bedring!

Elin sa...

Nei, det glemte jeg selvfølgelig...
HURRA for nett-tv :)
Og masse god bedring til gullet!!

Anonym sa...

Jeg så deg helt tilfeldig, for Sigrid ville se Norge rundt. Blogg, masse babyer, har jeg ikke lest om dette på en eller annen blogg? Hurra for PVR! Spole tilbake, pause; JO! Morsomt!

Siv Iren sa...

Vi så dere på tv!:) God bedring til Daniel. Høres ut som det samme vi har hatt/har her. Tror det var 4 dager med skikkelig feber, så en til to med lav feber så ga det seg. Sånn bortsett fra hoste da, så vi får ikke sove om natten:S Men heller det enn feber:( Håper han snart blir frisk

Marianne sa...

Hei Mona!

Syntes vi tok oss godt ut på tv hele gjengen jeg ;) Selvom Marthe ikke vant må jeg si det var det mest fargerike og koselige innslaget. Sånn helt objektivt sett!

Huff, sykdom hos dere og ja? Her går det i tette luftveier, feber og snørr. Moro!
Jaja, som du også sier; så lenge allmenntilstanden er god så er det helt greit!

Og du; så fin vimpelrekken din ble!!! Jeg blir inspirert... :)

Ha en fin lørdag!

Pia sa...

Jeg fikk ikke sett det! Ligger det ute på nettet? Link?

mona sa...

Hehe, morsomt at folk så det. Hvis man hadde uflaks, så blunket man kanskje akkurat da vi var på skjermen ;)
Jeg regner med at det ligger på nrk nett-tv, Pia. Har ikke tid til å lete opp link akkurat nå, men det bør ikke være så vanskelig å finne. Programmet fra 5 februar..