tirsdag 2. februar 2010

Innedag

Det er ikke så ofte at Daniel og jeg har innedager her hjemme. Men i natt var det en liten kar som våknet opp med litt feber og en stygg hoste. Siden han fortsatt hadde feber på formiddagen, bestemte vi oss for å droppe barselgruppa i dag.

Jeg må innrømme at jeg får litt fnatt av å gå hjemme hele dagen. Jeg går bare og titter på alt det forefalne som skulle vært gjort, men så er det liksom ikke bare bare å sette i gang med sånne ting mens Daniel flyr rundt her.
Nå ligger gullet og sover, så jeg burde vel strengt tatt benytte sjansen. Men så var det mye mer fristende å sette seg ned med pcèn i fanget ;)

Jeg fikk også et snev av dårlig samvittighet i dag, siden Daniel helt sikkert har begynt å bli syk allerede i går. Jeg var jo superfornøyd med at han for en gang skyld lå rolig på ryggen på matta mens vi gjorde oss klare for å gå og bade. Men det kan vel tenkes at grunnen var at han ikke var helt i slaget, hehe.. Jaja, det gjorde sikkert godt med et bad og en påfølgende tur i det kalde været hvis han var på vei til å bli syk ;)

Forresten så har jeg jo også en liten kar som er 9 mnd i dag. Hurra!! Shit, da er det bare 3 mnd til han fyller året..

4 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Grattis med 9mnd dag! Store lille Daniel;)
Haaper han blir bedre fort... Skjönner godt det der med fnatt av aa gaa inne en hel dag... Vent til han begynner i barnehage du... Da blir det en del saanne dager gitt! Mente ikke aa ta fra deg motet altsaa;) Bare forberede deg paa real life:)
Ha en herlig innedag og ikke tenk paa alt du skulle gjort, men bare NYT!
KLEM!

Elin sa...

Gratulerer med 9 mnd dagen til den lille sjarmøren!!
Vi måtte også droppe barselsgruppa pga feber idag. Her var det storesøsteren som ikke var i form.
Håper Daniel er i bedre form i morgen sånn at dere kommer dere ut :)

Siv Iren sa...

God bedring til lille Daniel:) Ikke alltid så lett å forutse når de blir syke, man kan jo ikke akkurat holde seg inne sånn "i tilfelle" heller.
Gratulerer med 9 mnd dagen! Tenk at de snart er 1 år da, jeg nekter å tro det.

Forresten! I går satt kom jeg over en blogg helt tilfeldig, og jammen fant jeg ikke bilde av deg og Daniel der også! Var henne du var hos når nrk var der, litt morsomt:)

Akkurat sånn barnerom som hun har ønsker jeg meg, fy søren så flink hun er!

Mariann sa...

God bedring til Daniel.
Håper dere får en rolig og fin kveld.
Åh ja gratulerer lille/store Daniel du er 9 måneder.