tirsdag 29. mars 2011

Krype til korset

Jeg hadde liksom tenkt at jeg ikke skulle utbrodere så mye om sykdom her hele tiden, men så er det ikke så lett å la være.. Daniel har nemlig vært ganske så dårlig i helgen, med høy feber, kraftig ørebetennelse og generell dårlig allmenntilstand. Han ble syk på fredag, så jeg tenkte at jeg skulle vente til mandag, og gå til legen hvis han ikke var bedre til da.

Men i går syntes jeg igrunn at han virket litt bedre på morgenen, så da jeg tenkte at vi kunne unngå både en ny antibiotikakur og å plage legen unødig. Utover dagen angret jeg selvfølgelig, når formen hans igjen ble dårligere, og han begynte å bli ganske så surklete.

Så da han fortsatt hadde over 39 i feber, og øret rant som en liten foss i morges, krøp mor til korset og ringte legen. Utover formiddagen var formen hans imidlertid litt bedre igjen, og jeg begynte å lure på om det kanskje var dumt at jeg hadde bestilt legetime. Jeg drar selvfølgelig raskere til legen når det gjelder den lille, men det er ikke til å stikke under en stol at jeg synes at det er pinlig å komme til legen for ingen ting. Jeg er jo tross alt sykepleier, og burde da ha litt greie på når det er greit å kontakte legen.

Jaja, jeg trengte ihvertfall ikke å bekymre meg for å komme unødig, for nå står den lille på nytt på antibiotika. Legen sa bare huff, huff når hun tittet inn i øret hans, og hørte rikelig med både pipe- og knatrelyder over lungene. Og nå har selvfølgelig mammahjertet dårlig samvittighet for at vi ikke bare dro til legen med en gang. Jejeje, noe skal man da bekymre seg over når man er mamma...

Siden Daniel og jeg nå er på en liten visitt hos mormor og morfar, så ble det et gammelt bilde som jeg fant på pcèn til mormor på bloggen i dag. Tenk at han har vært så liten!! Og se så søt han er da, hihi..

5 kommentarer:

Elin sa...

Er det mulig...
Skal det aldri være stopp for han! Skal han aldri få stå over en sykdom!
Jeg syns så utrolig synd på han :(

Om det er noen trøst så tenker jeg akkurat likt som deg, terskelen er lav for å kontakte lege men føler jeg må ha noe å komme med siden jeg er sykepleier. Har heldigvis ikke opplevd å bli sendt hjem uten medisin... Men jeg hadde også kommet til å utsatt å ringe legen en dag om jeg hadde merket at han var litt bedre.
Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet iallefall!!

Stor klem til både deg og tøffeste Daniel!

Størstepia sa...

Huff ja, det er ikke lett når våre håpefulle er syke. Og spesielt Daniel da, som så lett får feberkramper...
Vet veldig godt hvordan du har det, for det var helt likt her i helga... Småtten hadde 39 i feber på lørdag, og jeg trodde kanskje det skulle bli bedre, så jeg ventet med å dra på legevakta. Han var selvsagt i dårligere form på søndag og på legevakta sa de at det var lurt at jeg kom med ham...
Høy crp og streptokokker i halsen..
Håper Daniel blir bedre med antibiotika, her er iallefall formen til småtten mye bedre!

GOd onsdag til dere!
Klem fra størstepia

Ellen sa...

Uff da, han har virkelig fått kjenne sykdommer på kroppen i vinter, den lille gutten... Ønsker dere riktig god bedring!
Jeg var såkallt ørebarn, og har i voksen alder vært en del plaget med bihulene, det er visst vanlig at det går over til det etterhvert. Jeg har selv fått veldig god hjelp på Balderklinikken i Oslo. Vet at de behandler mange barn der og. Bare et lite tips ;-)
Ha en fin dag! Ellen

Alexia sa...

huffda, stakkar liten! Og ikke enkelt alltid det der, når skal man ringe legen....god bedring!

Gøril sa...

Stakkars liten, han får virkelig gjennomgå altså. Føler han må ha vært gjennom det som er av virus og bakterier snart nå.

God bedring, og mange store gode klemmer fra oss