onsdag 30. mars 2011

Gamle favoritter

Daniel sin mormor og morfar har vært flinke og tatt vare på en god del av mine og onkel Jørn sine gamle leker. Nylig var de en tur oppe på loftet igjen, og hentet ned denne herlige sjørøverskuta. Gjett om Daniel sin onkel og jeg har brukt mange timer på denne!!
Daniel syntes tydeligvis også at den var helt super, og brukte masse tid på skuta nå når vi var på besøk. De små playmomennene ble flyttet hit og dit, og luker ble åpnet og lukket. Det var også stor stas da jeg viste han at hattene til mennene kunne tas av og på, selv om han skulle gjerne tatt av skoene også...

Daniel er forresten i mye bedre form i dag, så det er tydelig at antibiotikaen gjør nytten sin. Takk for alle god-bedring-hilsener :)

4 kommentarer:

Eva sa...

Åhhhh den playmobil-skuta hadde søskenbarnet mitt også. Og jeg var utrolig missunnelig på den når jeg var lita hehe. Det var toppen av lykke når jeg fikk lov til å leke med den.

*Mari* sa...

Kjempekult med skute! Den får han nok mye moro med ;-)

Godt han er på bedringens vei! Er litt treg med å gå til legen selv når det er noe, er livredd for å bli frisk i det sekundet jeg kommer inn til legen, hehe....

God torsdag! Klem Mari

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så bra han har blitt frisk igjen :)

Så gøy å se den, sånn hadde broren min( tror min mor har den enda)
Bra Daniel liker å leke med den:)

Ha en god torsdag!

Hegeslilleboble sa...

Husker også den skuta fra flere av mine lekekamerater da jeg var liten. Så kjekt for Daniel! Godt han er bedre:).