onsdag 28. september 2011

Feberkramper - igjen


De som har fulgt oss en stund vet at vi slet med mye sykdom i fjor høst/vinter. Daniel har også vært en del plaget med feberkramper, noe som alltid er like ekkelt. Vi hadde et bittelite håp om at han kanskje hadde vokst av seg dette nå, siden de færreste får feberkramper etter at de er tre år. Men siden familiemedlemmer på pappaen til Daniel sin side har hatt feberkramper til godt opp i skolealder, er vi forberedt på at Daniel også kan komme til å slite med det en stund.

I går fikk vi ihvertfall vite at han ikke har vokst det av seg enda, siden han fikk et nytt anfall. Etter anfallet sov han på sofaen her i tre timer før han våknet opp og tittet forvirret rundt seg, stakkars. Han hadde også tydelig vondt i halsen, og klarte ikke å spise noe nesten i hele går. I dag virker han heldigvis å være i bedre form igjen, og spiste godt til frokost - så da slapp vi forhåpentligvis unna noe legebesøk denne gangen.

For de som har lyst til å lese mer om feberkramper, så har jeg skrevet litt mer om det her og her. Siden dette er noe alle små barn kan få, anbefaler jeg de som ikke vet noe om det å ta en titt. De fleste foreldre opplever dette forferdelig skummelt og traumatisk, så det kan være lurt å være forberedt i tilfelle man skulle være så uheldig å komme borti det..

2 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Huff da, det var jo ikke noe kos å lese at han fikk det nå igjen. det høres skumelt ut, så jeg skal ta og lese om det.

God bedring.
Klem

Gøril sa...

Kramper er skikkelig ekkelt ja.
Man blir aldri vant til det, selv hvor mange ganger en ser det.
Håper Daniel er i bedre form nå.
Klem :-)