tirsdag 27. september 2011

Teppe til en liten frøken


Gjett om jeg er stolt?? Jepp, jeg har heklet ferdig teppet til lillesøster - jeg trenger bare å dampe det litt ser jeg ;) Det er igrunn ulikt meg å lage noe som er såpass fargerikt, men jeg synes det ble veldig fint!
Teppet er heklet i dale babyull, så det er mykt og godt.

Nå titter jeg etter oppskrifter til hentesett - som jeg har tenkt til å bestille hos mormor. Jeg tror jeg vil ha en helt hvit (eller offwhite) jakke og bukse, så kan vi heller ha lue, sokker og votter med lyselilla detaljer. Jeg er nemlig veldig glad i hvitt og lilla :)

I bakgrunnen på bildet kan dere skimte en liten kar som er plassert foran tvèn. Jeg dro meg opp tidlig i dag (var utrolig trøtt), dusjet og ordnet meg som jeg pleier, og gikk inn og vekte lille for å få han i barnehagen før jeg skulle på jobb. Da vi kommer inn på badet kjenner jeg at han er så varm - æsj, jeg har vekt en febervarm gutt fra sin dypeste søvn. Gjett om jeg følte det bittert at jeg ikke var inne og kjente på han før jeg ordnet meg og vekte han!? Jeg sa jo til og med til Erling i går at han kanskje ikke var helt i form, siden han ikke spiste noe til middag. Men det hadde jeg selvfølgelig glemt i dag..
Jaja, da var det bare å ringe jobben og sende mld til barnehagen om at vi må være hjemme i dag. Heldigvis så virker han å være i ganske god form til tross for feberen, så jeg satser på at det er noe kortvarig.

5 kommentarer:

*Mari* sa...

Så utrolig fint teppe! Koselig å ha noe man har laget selv, akkurat der har jeg noe å lære ser jeg, hihi ;)

Og jeg er helt enig med deg angående yoghurtene til barn! Får prøve naturell her også... Oliver digger jo kesam og rømme(!) så det burde falle i smak det også....;-) klem

Hegeslilleboble sa...

Så fint teppe, det kommer nok til å bli brukt mye:)

Lisali sa...

Så fint teppe! Og god bedring til Daniel, håper det går fort over:)

Silja A sa...

Nydelig teppe .. Sukk

Elin sa...

Så flink du er! Det ble et kjempeflott pledd i nydelige farger :)