onsdag 23. februar 2011

Mammas lille hjelper...

Daniel synes at det er veldig morsomt å vaske klær. Det skjer vel sånn ca hver dag at han putter noen klær inn i maskinen, vrir på hjulet og trykker på knappene. Heldigvis så lukker han ikke døra skikkelig, så maskinen starter ikke. Men det har skjedd mer enn èn gang at han har trykket sånn at klesvasken min har bytta om til et annet program enn det jeg opprinnelig valgte.

De som kjenner meg har kanskje fått med seg at jeg er litt nøye med sorteringen av klesvasken min.. Jeg slenger derfor alt skittentøyet utover gulvet i mange forskjellige bunker når jeg skal vaske. Så tar jeg med meg den bunken som har høyest prioritet inn på badet, og putter den i maskinen. Det er bare det at den lille også vil vaske klær, så han plukker klær fra en annen haug og vil veldig gjerne putte det inn i maskinen sammen de andre klærne. Så med mindre jeg er superrask inn på badet, får alt tøyet inn i maskinen og lukker igjen før han kommer etter, så blir det alltid et lite styr. Han kan være ganske sta noen ganger denne karen her, og blir passelig irritert hvis han ikke får lov til å putte sin egen klesvask inn sammen med mamma sin..

I går styrte han noe veldig inne på badet mens mammaen støvsugde utenfor. Jeg tenkte som vanlig at "jaja, det er vel ikke så nøye om han putter litt klær i maskinen". Det var bare det at den lille også hadde kommet på at man må ha vaskepulver i kammeret. Han hadde funnet frem vaskepulveret, tømt en liten mengde oppi kammeret på vaskemaskinen og tømt resten av pulveret utover gulvet... Herlig, herlig!! Jaja, jeg får vel bare vært lykkelig for at han i det minste var smart nok til å skjønne at det ikke var noe man burde smake på...2 kommentarer:

Pia sa...

JA, de er "flinke" til å "hjelpe" til...;)

Siv Iren sa...

Den samme typen inntelligens råder dessverre ikke her i hjemme. Det er ikke lenge siden Nora smakte på det sist, men lillesøsteren holder seg hvertfall unna. Når det er sagt så er det faktisk ikke så farlig om det skulle forekomme. Det viktigste er å skylle munnen veldig godt med mye drikke. Ikke farlig om de svelger det ned. Det er farlig for slimhinnene i munnen så vidt jeg husker, så så lenge man får det bort derfra går det fint. Det spørs nok selvsagt på mengden, men man får jo håpe de har vett til å stoppe når det smaker ekkelt hvertfall:)