torsdag 24. februar 2011

Solbrillemannen


Er det ikke rart hvordan barn får for seg rare ting innimellom!? Daniel er veldig opptatt av solbrillene sine om dagen. Han vil gjerne ha de på seg enten det er lyst eller mørkt, når han spiser, når han dusjer, når han støvsuger eller når han skal sove. Han tok de også med seg i barnehagen her om dagen, men jeg klarte å snike de i lomma da vi kom inn der og han ble opptatt med noe annet.

Disse solbrillene vant jeg i en giveaway for lenge siden, men det er først nå de virkelig har blitt mye brukt. De er så praktiske, siden de er vanskelig å ødelegge og siden det går ikke an å sette de opp ned - de sitter riktig på uansett hvilken vei han tar de på :)
Da vi var i Thailand tok han de stort sett av seg  (og på igjen, og av seg, og på igjen osv..). Nå kan han ha de på seg lenge av gangen, uavhengig av om det er sol tilstede eller ikke..

Har ditt/dine barn noen morsomme ting de er opptatt av og vil ha med seg over alt?

3 kommentarer:

Renathe sa...

Så søt han er! :)
Gutten min har en mer vanlig ting kanskje. En lynet mqueen bil :P
Sover med den, bader sammen. Han må også få nattakos, og av og til må han legge seg tidlig, og da pusser han tenna på den og leser litt for han før han legger han i senga si! :D

*Mari* sa...

Hei hei! Så søt gutt du har! Solbriller er kult, herlig bilde med støvsugeren!

Synd min lille rusk er så liten enda, han kommer garantert til å ødelegge de han måtte få.. ;-)

Elisabeth sa...

Så herlig Daniel er! Og smarte solbriller!! Her er luer det store for tida. Har fylt en kurv med luer og hatter på lekerommet og den elsker de å leke med alle tre. :-)