tirsdag 25. januar 2011

En dårlig dag med hyggelig besøk

I dag fikk Daniel besøk av fetter Kornelius og onkel Jørn. Selv om vi bor like ved hverandre, så flyr dagene så fort avgårde at vi dessverre ikke får sett hverandre så ofte som vi skulle ønske. Nå har de ikke sett hverandre siden julaften, så det var et gledelig gjensyn. Begge var litt skeptisk til å begynne med - Daniel mest fordi han akkurat hadde et aldri så lite raserianfall når det ringte på døren. Men det gikk ikke så lang tid før de begge var varme i trøya.

Daniel har vært ganske så amper de siste par dagene, så jeg lurer litt på om det er noe som plager han. I dag syntes jeg at han tok seg ofte til øret, så jeg er litt redd for at det kanskje kan være en ny ørebetennelse på gang. Etter at jeg totalt feilet i å forstå hva som var galt sist, er jeg nok litt mer på tilbudsiden denne gangen. Hehe.. Derfor fikk den lille litt paracet da han skulle legge seg. Og jeg tror nok vi gir paracet hvis det blir styr i natt også. Og så jeg som egentlig ikke liker å gi så mye medisiner da. Nå som han er så plaget med feberkramper, så er han jo fostret opp på paracet...

Nå skal jeg avgårde til Økern, for å hente bilen. Ja, for jeg har virkelig gjort det store i dag, og er egentlig passelig muggen. Jeg parkerte som vanlig i en av sidegatene da jeg skulle på jobb i dag, og det sto mange andre biler i samme gaten. Da jeg var ferdig på jobb er bilen borte - what?? Det tok noen sekunders jobbing inne i hodet mitt før det gikk opp for meg at hele gaten var tømt for biler. Og det var først da jeg så et skilt i begynnelsen av gaten hvor det sto at det skulle være veiarbeid i dag. Er det mulig å være så sløv??? Jeg er så sint på meg selv at jeg kunne sprekke... Det er ikke lite dyrt å hente biler som er borttauet heller, så det passet jo fint nå som vi akkurat har vært på ferie.
Jaja, jeg prøver å trøste meg selv med at det tross alt ikke er det verste som kunne ha skjedd. Det er bare en sånn ting man må prøve å slette fra hodet sitt og ikke irritere seg over - noe som er lettere sagt enn gjort...

4 kommentarer:

Wenche sa...

Jeg håper virkelig for deres skyld at ikke dere får ørebetennelse igjen altså.
Daniel har hatt ørebetennelse mer eller mindre konstant de siste 2 månedene, og det er ett helvete!
Det har vært som om noen har tatt min snille, lille gutt og byttet han ut med en som ser lik ut, men som egentlig er et lite monster.

De siste dagene nå hvor betennelsen er i ferd med å forsvinne har vært himmelske. Endelig har jeg fått den ordentlige Daniel tilbake!

Jeg er heller ikke noe glad i å gi smertestillende eller andre medikamenter, men nå har han fått så mye paracet og nesespray at han nærmest har fått i seg mer av det enn mat..

Hihi.. Må le litt av bil-tabben din da.. ;-)

Gøril sa...

Det er mye bedre å gi paracet når du tenker at det kan være nye ørebetennelse, enn å la vær.
Du ser jo fort om det virker.

Tilde er også oppfostret på paracet og ibux. Hun har vært dårlig siden søndag, og har fått paracet 3 ganger om dagen. Har ikke dårlig samvittighet for det altså, selv om jeg også helst skulle unngått det. Man gir jo ikke smertestillende med mindre man tror at barnet trenger det tenker jeg.

Kjipt med biltabben. Jeg lo ingenting. Æresord. Kors på halsen.
Lover


;-)

mona sa...

Hehe, det er godt dere føler med meg med biltabben. Det kostet ikke mindre enn 3350,- Herlig!!
Jeg synes at Daniel hadde god effekt av Paracet, så vi kan nok ikke utelukke en liten ørebetennelse. I natt styret han også en del.. Men i morges var han heldigvis i veldig godt humør igjen - la oss håpe det varer!
Stakkars din Daniel som har hatt ørebetennelse så lenge Wenche! Håper virkelig at det blir leenge til neste gang for dere nå.

mona sa...

Jeg skulle jo selvfølgelig si masse god bedring til Tilde også!! Utrolig kjedelig at de skal være så mye syke :(