onsdag 26. januar 2011

Nydelig vinter og kontroll

 I dag har Daniel vært en liten tur på helsestasjonen. Da jeg ringte for å spørre om vaksiner før ferien vår, nevnte jeg med det samme at jeg synes at Daniel har vokst så lite, og begynner å henge etter sine jevngamle. De satt dermet opp en liten time for kontroll av vekt og lengde.

Da jeg målte Daniel mens han var innlagt på barnemottaket på nyttårsaften veide han ca 10500, og var 80 cm lang. Jeg synes jo at det er litt lite når man er 20 mnd gammel..
Jeg så jo igrunn at han har både lagt på seg og strekt seg i ferien, men tenkte at jeg ville gå på timen uansett, når vi først hadde satt den opp. I dag veide han 10920 og var 82,5 cm lang. Han er under gjennomsnittet både på vekt og lengde, men følger kurven sin fint. Så da må vi vel være happy med det :)

På vei til barnehagen etter timen på helsestasjonen stoppet vi for å titte på endene. Det er jo så herlig ute nå, selv om det er veldig kaldt. Daniel syntes det var veldig stas med endene, men var noe misfornøyd med å måtte sitte godt plassert oppi vogna. Vi må nok ta en tur for å se på endene igjen snart, når vi har bedre tid og han kan løpe litt rundt :)

Nå skal jeg prøve å gjøre noe fornuftig her. Jeg har nemlig fri i dag, og skal hente Daniel sin bestemor på bussterminalen om noen timer. Vi gleder oss masse til besøk!

Ønsker alle en fin dag!

3 kommentarer:

Gøril sa...

Tilde er også under snittet, men følger sin kurve. Hun veier ca 10kg og er nok ca 80 cm, kanskje mindre også. Lita og søt ;-)

Alle tror hun er en slik vidunderunge, fordi hun ser så mye yngre ut enn hun er, mange tror hun er knappe året. Ikke særlig med hår og tenner, og løper og prater som bare det.

"tenk så tidlig ute" sier de, mens jeg humrer litt i det stille. Jaja, jeg kan jo i allefall late som.

Håper dere får en finfin dag. Vi skal til legen med stakkars lille :(

Klemmer til søteste Mona og Daniel.

mona sa...

Hihi, det passer jo bra at de begge er små og søte når de er kjærester ;)
Masse god bedring til fineste Tilde!

Pia sa...

De følger sin kurve, ja:) Ha en fin dag!