tirsdag 21. desember 2010

Mammahjertet - og dårlig samvittighet...

De fleste mødre har vel opplevd at det å være mamma ofte fører til dårlig samvittighet. Det er ikke så mye som skal til før det gnager litt ekstra i mammahjertet..

I dag har mammahjertet mitt litt ekstra dårlig samvittighet. Dere husker kanskje at jeg snakket om trassen som plutselig hadde sneket seg inn her?? Vi har også hatt litt problemer de siste nettene, med en liten som har vært så sint, så sint, og det eneste som har hjulpet har vært mammakos - og det er ikke alltid det har hjulpet heller. I går kveld diskuterte pappaen til Daniel og jeg hva vi skulle gjøre med dette, og bestemte oss for at den lille bare må godta at han ikke kan få mammakos midt på natten.
Så i natt har pappaen til Daniel prøvd å roe den lille, og han har ikke fått komme ut av rommet sitt. Mammahjertet hadde selvfølgelig veldig lyst til å bare gå inn og ta opp den lille, men jeg klarte å stå imot. Etter mye om og men roet den lille seg, og sovnet heldigvis igjen.

Ja, men da løste det seg jo fint, tenker du kanskje.. Joda, det gjorde jo det. Det var bare det at jeg fikk så innmari dårlig samvittighet da jeg i morges så at det hadde rent masse guff ut av det ene øret på den lille. Stakkars lille, han har sikkert hatt supervondt i øret sitt, og så har mammaen og pappaen hans ikke skjønt noe som helst!!!

Jaja, da han våknet i morges var ihvertfall alle sorger glemt. Og det var en superglad liten nisse jeg leverte i barnehagen i dag. De har nemlig nissefest der i dag, så etterpå skal vi avgårde på gløgg og annet julekos :)

3 kommentarer:

Siv Iren sa...

Jeg har opplevd lignende situasjoner så mange ganger, det er grusomt. Man får jo bare så utrolig dårlig samvittighet. Samtidig kan vi ikke klare å gjette alt, og de kan jo ikke få styre på som de vil heller. Vanskelig det der. Nora hadde øreverk her i går faktisk, men etter nesespray, paracet og mammakos ble det mye bedre. Så er det jo litt lettere når de kan fortelle selv hvor det er vondt.

Elisabeth sa...

Kjenner meg også veldig godt igjen. Sier som Siv Iren at det er så mye lettere når de kan fortelle hva som er vondt. Mathea hadde ørebetennelse forrige uke og da var det hun som sa at øret var vondt og at legen måtte se på det. Og det stemte.

Håper dere får en god og sykdomsfri jul!! :-)

Åsa - Hjertebank sa...

Huff! Ikke lett dette nei. Lykke til videre ;)