onsdag 22. desember 2010

Nissefest

 I går var det klart for nissefest i barnehagen. Daniel var litt skeptisk til nissen, men superfornøyd med pakken han fikk. Pakken med rosiner gikk ned på høykant, og gløggen var visst noe av det aller beste han har smakt i hele sitt liv.

Vi hadde med en liten pakke til hver av de faste ansatte i Daniel sin avdeling, siden Daniel skal bytte avdeling etter nyttår - en flaske med vin til Daniel sin primærkontakt og litt te og noen supersøte tesiler pluss et par hjemmelagde øredobber til jentene. Vi lurte det bare til dem før vi gikk, sånn at de andre foreldrene ikke skulle se det og føle at de også burde hatt med noe. Veldig koselig å vise at man setter pris på de som har vært så flinke!!

Litt vemodig å tenke på at Daniel bare har en dag igjen ved den gamle avdelingen nå, samtidig som det blir gøy å se hvordan det blir på den nye avdelingen. Vi satser på at de som jobber der er like koselige :)


De andre barna syntes det var stor stas da nissen banket på vinduet igjen før han gikk, mens Daniel var mest opptatt av å drikke gløgg...

Jaja, nå er det bare å vaske og rydde leiligheten, pynte, kjøpe inn de siste gavene og pakke inn alle gaver, så kan jula bare komme!! Ja, og så skal jeg jobbe kveldsvakt i morgen og dagvakt på julaften da...
Jeg håper at alle koser seg med de siste juleforberedelsene :)

2 kommentarer:

Mariann sa...

Så søt liten nissegutt :)
Hvorfor skal Daniel bytte avdeling, er det for mange barn der?
Håper siste innspurt går fint og at dere får en herlig jul :)
KLEM

Elin sa...

Kjempefin nisse :D

Jeg skal også på seinvakt i dag, så her blir det pappaen som får stå for det meste av pyntingen i huset. Men etter det skal jeg nyte juletiden!

Lykke til med innspurten, og en riktig god jul til deg og dine :)