søndag 19. september 2010

Sydamen Mona slår til igjen

Her om dagen fikk jeg ånden over meg, og fant frem symaskinen igjen. En av tingene jeg har tenkt på å sy, er noen nye puter for høsten. De jeg sydde før sommeren (og nå så jeg at jeg brukte akkurat den samme overskriften sist, hihi), er jeg for lengst lei. Dessuten var det ene stoffet jeg brukte på de så dårlig at det ble dratt ut tråder hele tiden.


Denne gangen fant jeg frem en gammel gardin, som jeg kjøpte på loppemarked i vår, restene etter stoffet jeg brukte til å trekke om stolene til spisestuen, og et bånd som jeg kjøpte på stoff og stil i sommer.


På bildet ser puten litt skjev ut, men jeg tror at det bare er mor som har dandert den dårlig da bildene skulle tas ;) Jeg er ihvertfall ganske fornøyd, og tenkte at jeg selvsagt måtte skryte av meg selv her på bloggen.


Daniel er heldigvis frisk som en fisk igjen, og farter rundt her hele dagen. Den lille terroristen er definitivt tilbake, og hele dagen brukes på å utforske nye ting. Helst ting som ikke er leker, og som mamma og pappa vil at han skal holde seg unna ;) Bildet tok jeg da vi traff mormor og Kornelius på lekeplassen her om dagen.

7 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Flinka:)
Syns den ble superfin jeg og et pluss i kanten er jo at den matcher spisestuen da. Skikkelig gjennomfört hjem altsaa!
Godt aa höre at terroristen er i terrorhumör igjen;)

Pia sa...

Flott pute - du kan være stolt! Og flott å høre at han er i form igjen!

Siw Aina sa...

Så kjekt å høre at prinssen er frisk igjen :)
Du, jeg synes ikke puta ser skjev ut jeg. Flink er du!

Elin sa...

Så flink du er! Den ble virkelig flott! Likte puta kjempegodt!

Arbeidshelg ja... Da er vi to. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Helg er liksom ikke det mange andre beskriver den som. Om jeg ikke jobber (noe jeg syns jeg gjør alt for ofte) er det godt å bare slappe av hjemme. Utflukter er vi ikke flinke til. Da syns jeg det er bedre å bruke tiden hjemme når vi endelig er samlet alle mann.

Godt å høre at Daniel er blitt bedre!
Klem!

Gøril sa...

kjempefiiiiiiin. Flinka!!!

Marianne sa...

Den så veldig fin ut! Har enda ikke sydd en eneste pute, men nå ble jeg litt inspirert her.
Har du glidelås på den?

mona sa...

Takk, takk :)
Jeg har ikke sydd med glidelås, men har laget en slags konvoluttåpning på baksiden. Hvis du trykker på linken og titter på den puta jeg sydde i våres, så har jeg tatt bilde av baksiden på den. Har gjort det på samme måte på denne. Bare at på denne har jeg satt i en liten knapp også, sånn at ikke åpningen skal "sprike" :)