lørdag 18. september 2010

Helgefølelse?Plutselig var det helg igjen gitt.. Jeg hører jo at alle snakker om denne deilige helgefølelsen. Selv må jeg innrømme at jeg som oftest glemmer at det i det hele tatt er helg, før lørdagen plutselig er her. De siste ti årene har jeg jobbet enten annenhver helg, eller hver tredje helg. Dette medfører at jeg ofte har fridager midt i uken, og gjør igjen at jeg sjelden får noen helgefølelse når det først er helg.
Føler dere andre som jobber turnus det på samme måte? Og er dere alle flinke til å dra på utflukter med barna og finne på masse hver gang det er helg? Vi kunne nok godt vært flinkere til å finne på ting i helgene. Men innimellom er det jo deilig å bare slappe av litt hjemme også ;)

Jaja, uansett så ønsker jeg alle en riktig god helg! Jeg skal straks på jobb (jeg må si at det føles som at jeg har flere arbeidshelger enn frihelger, selv om jeg bare jobber hver tredje helg...)

3 kommentarer:

Karianne sa...

Hehe, skrev akkurat ett innlegg om hvor digg jeg syns det er m helg, og at helgen har fått tilbake din mening:)
ha det fint på jobb, så får du kose deg hjemme i mrg istedenfor. Klem

mona sa...

Hehe :) Æsj, jeg jobber jo i morgen også..

Siv Iren sa...

Jeg jobber jo ikke turnus, men Magnus gjør, og jeg er rimelig dritlei for å si det sånn. Litt fordi det er kjipt å være alene med begge barna, men mest fordi det er umulig å få funnet på noe alene, og fordi vi helst ville vært sammen med han også.

Det viktigste er jo om man får vært sammen, ikke hva man gjør. Daniel er jo så liten enda også, at jeg tror ikke det spiller noen rolle for han. Når de når Noras alder derimot er det nok ekstra stas om man finner på noe, men om det er å male eller leke med plastalina hjemme, eller en konsert tror ikke jeg spiller så stor rolle.