tirsdag 9. februar 2010

Ny hylle

I dag har Daniel fått en ny hylle på rommet sitt. Jeg har lenge tenkt på at det kunne blitt fint med en liten tallerkenhylle til å ha bøkene hans i, så da jeg kom over denne på finn til 200,- måtte jeg slå til. Selgeren bodde i Fredrikstad, så da passet det jo fint at jeg skulle på et møte der i går.


Hyllen er litt dårlig malt, så jeg vurderte om jeg skulle male et ekstra strøk. Jeg konkluderte med at det var sjarmerende at den er dårlig malt, men har ikke heelt bestemt meg for om jeg angrer eller ikke. Hehe.. Men det spørs vel om den blir malt med det første nå når den først henger oppe ;)

Jeg hadde egentlig tenkt at vimpelrekken som jeg sydde for litt siden skulle henge i forbindelse med hylla. Men det så jeg fort at det ville bli alt for rotete.. Så nå aner jeg faktisk ikke hvor jeg skal henge vimpelrekken. Jaja, jeg får tenke litt på det, så finner vi vel en plass.

Hvis dere lurer på hva som er bak sengen til Daniel, så er det gjestemadrassen vår som lagres der. Det ser kanskje litt rart ut, men det er faktisk supert. Den fungerer som en liten hylle hvor Daniel pleier å ha noen leker stående. Når han våkner om morgenen, eller hvis han ikke er helt klar for å legge seg om kvelden, er han oppe og henter seg noe han kan styre med.

4 kommentarer:

Beate Kristine sa...

Superfint!! Og så er de hyllene like fine når de er stappfulle av bøker - bare litt uoversiktelige da. Det blir jo ett par bøker etter hvert ;) Ser helt perfekt malt ut herfra!! Så utroilig fin uro også :) Hvordan er formen hos dere?

Beate Kristine sa...

Det fant jeg ut ved å lese den under... :D Bra "dere" er bedre! Forbasket med den spilleren - og så utrolig teit med Ford (og sikkert de fleste biltyper) som skal ha sin egen størrelse på spilleren! Vi fikk med ett deksel som fyller ut resten av "hullet" når man bruker en vanlig spiller da vi kjøpte bilen - men typisk nok kastet vi det sist gang vi ryddet i boden *'_'* Ellers skulle du fått den... uhm... selv om det også hadde vært for sent... Jaja.. takk og lov for snille morfarer!!! :D

Elisabeth sa...

Så fin hylle! Og så koselig uro som henger over senga hans! Nå fikk jeg lyst til å ordne litt på jentene sitt rom, kjenner jeg.

Ida sa...

Så fint det ble:-) Daniel er heldig!
Godt å høre at han endelig er frisk og at dere får spleisehjelp på bilen. Det er kjedelige greier når slik skjer.
Hvordan synes du det er å begynne å jobbe igjen?

Klem fra Ida og Vetle