onsdag 10. februar 2010

Nye hobbyprosjekter på gang

I dag har Daniel og jeg vært i byen sammen med Eirin & Helene. Mor har vært på politistasjonen og anmeldt innbruddet i bilen. Det viste seg at det var skader i lakken på døra også, så da valgte vi å ta det på kaskoen allikevel.Eirin og jeg diskuterte et lite prosjekt jeg har tenkt på her hjemme i dag. Jeg har nemlig tenkt at jeg skal male et bilde til Daniel. Underveis i diskusjonen kom vi frem til at jeg også skulle male to store bilder til en leilighet jeg skal pynte for salg. Dermed endte vi med å gå på en malebutikk hvor jeg fikk med meg to store lerreter, maling og pensler.
Jeg har aldri malt på lerret før, så jeg er spent på om jeg får det til. Hvis resultatet blir bloggbart, kan det hende at jeg tør å vise det frem ;) Tips tas imot med takk, dersom noen har noen lure triks i ermet!
Jeg må innrømme at jeg klør i fingrene etter å sette i gang. Hadde det ikke vært for at jeg er utrolig sliten i dag, skulle jeg startet med det samme. Hihi..

Til leiligheten jeg skal pynte trenger jeg litt bilder og andre småting. Jeg har noe liggende, og har tenkt til å kjøpe litt billige småting. Hvis noen kjente har noen av dette:
- veggbilder (f.eks ikeabilder av blomst eller liknende i hvit eller sort ramme)
- blå og eller hvite/biege pynteputer
- et hvitt lite nattbord evt krakk -
- en slags gulvhylle med kurver eller bare kurver til å ha på badet
- biege eller hvite gardiner
liggende i en bod eller et skap, så blir jeg glad om du sier ifra. Jeg ønsker isåfall å låne det for en mnd eller to, eller kjøpe det billig :)

I morgen kommer Daniel sin bestemor på besøk fra Vadsø. Vi gleder oss!!

3 kommentarer:

Elin sa...

Oj så spennende :)
Gleder meg til å se det ferdige resultatet med bildene! For det blir helt sikkert bloggbart :)

Julie sa...

Åh, kan ikke du maile over litt hobby-skills? Hehe. Jeg tror det genet hoppet over meg i familien. Men jeg skal nok prøve meg på en sakkosekk til den lille i magen.

Jeg likte godt den lekeposen du sydde, men tror jeg må vente enda litt til med så kompliserte prosjekter.

silja a sa...

hvis bildet ikke blir bra, kan man kjøpe et tøft stoff og kle bildet med:-)

Har også tenkt at det kunne vært tøft med maling på lerretet ( ev bilder som man decoupager på) og så trekke over igjen med et glitteraktig stoff, eller gjennomsiktig tynne stoffer (men gjerne med struktur) slik at malinga bak skinner gjennom. Da er man ikke helt bundet av gode maleegenskaper. Har tenkt å prøve det selv lenge, men ikke kommet så langt ennå. Gir ideen derfor videre..