tirsdag 9. februar 2010

Om bil og sykdom og sånn...

Puh, de siste dagene har gått unna.. I går kjørte Daniel og jeg til Ski (i bilen til Daniel sin morfar) hvor morfar kom og møtte oss med vår bil. Etter mye frem og tilbake med forsikringsselskap og verksted fikk vi satt inn bilen på et Ford verksted i Ski.

På ruta er det 2000,- i egenandel, men vi var så "heldig" at vi hadde 1400,- i bonus hos forsikringsselskapet , dermed betaler vi 600,- for ny rute. Da skulle man jo tro at man ikke kom så galt ut av det.. Meen; stereoer som kun passer til en biltype er tydeligvis ikke så billig. Den billigste stereoen som har cd-spiller koster 4300,- og så kommer det visst ca 1000,- for arbeidet. Så da ender vi opp med å betale ca 6000,- for ny rute og ny stereo (vi sparer ca 400,- på å ikke ta alt på forsikringen)..

Heldige som vi var, så var Daniel sin morfar med oss. Da mor nølte og vurderte å kjøre uten stereo, med et stort hull med ledninger hengene ut fra dashbordet for en periode, så tilbød han seg å være med å spleise. Tusen takk!!
I følge mannen på bilverkstedet så var det ikke ofte de så sånne tyverier lenger. Og de som har tatt stereoen har hatt spesialverktøy for å få den med seg, så det kan kanskje tyde på at de var ute etter akkurat den type spiller??

Ellers kan jeg melde om at Daniel nå er frisk og rask. Han hoster fortsatt og er snørrete, men har ikke feber og virker veldig pigg. Han har ikke helt fått opp matlysten enda da, men det kommer seg :)

Daniel og jeg sov hos Daniel sin mormor og morfar i natt, siden mor var på et møte i Fredrikstad i går ettermiddag/kveld. I dag kjørte Daniel sin morfar oss hjem igjen, og nå er vi akkurat tilbake fra barselgruppe.

Jeg har litt prosjekter jeg holder på med i leiligheten, så jeg tror bare jeg skal sette i gang. Ønsker alle en fin dag!


Daniel sin snille morfar :)

1 kommentar:

Mariann sa...

Så deilig med god familie rundt seg som hjelper til så godt det lar seg gjøre.
Og så fint at formen til Daniel er bedre, nå har vel skuldrene dine senket seg noen hakk?
Ha en fortsatt fin dag