søndag 7. februar 2010

På bedringens vei??

Takk for alle hyggelige kommentarer på mitt forrige innlegg! Jeg blir fortsatt sint når jeg tenker på det, så da lar jeg heller være ;)

Heldigvis virker det som om Daniel er på bedringens vei nå. I dag har han ikke hatt feber (jeg har ikke målt, men han kjentes ihvertfall ikke så veldig varm ut), i tillegg så spiste han en halv porsjon med grøt til kvelds. Krysser fingrene for at han spiser enda bedre i morgen, og at surklingen og den tunge pusten letter snart.


Jeg har vært på jobb igjen i dag, og var nok en gang veldig fornøyd med å kunne reise hjem på ammepause. Jeg føler at det er ekstra viktig nå som Daniel nesten ikke spiser noe ellers heller.

Jeg var så heldig å få låne morfaren til Daniel sin bil i dag, sånn at jeg skulle komme meg til og fra jobb. Jeg var litt nervøs da jeg kom ut, for om den skulle være herpet sånn som vår bil var i går. Heldigvis sto den der like hel og fin! Jeg tror jeg hadde lusket i buskene for å ta den som hadde gjort det i noen uker fremover, hvis de hadde tatt denne bilen også ;)

2 kommentarer:

Beate Kristine sa...

Godt å høre at dere fikk som fortjent i dag!! Kjempemorsomt bilde :D

Mariann sa...

Hei Mona. Så utrolig kjip opplevelse du har hatt i helgen da... det er jo til å grine av, så unødvendig... skikkelig drittmennesker som gjør slikt. Håper virkelig det ikke blir for dyrt... Håper også at Daniel er frisk igjen nå. KLEM