søndag 7. februar 2010

Jeg blir så sint!!!!

Da jeg kom ut fra jobb i kveld så jeg at blinklysene på bilen min sto og lyste. "Hmm.. Merkelig" tenkte mor. Da jeg kom nærmere så jeg selvsagt hva som hadde skjedd; Noen hadde knust ruta og tatt cd-spilleren. Er det mulig!!!??
Jeg kjenner jeg blir så sint. Hva får man for en sånn spiller på det markedet?? 500,-?? Og hvor mye koster det meg å reparere ruten og kjøpe ny cd-spiller?? 5-6000,-?? Jeg kunne jo ikke parkere på plassen min ute i gata her uten vindu heller, så nå har jeg betalt 300,- for å stå i parkeringshuset i natt. Så blir det å kjøre bilen ut i provinsen til mor og far i morgen..

Ah, det passer jo ikke mindre dårlig nå som jeg har permisjon uten lønn. I tillegg har jeg for første gang siden jeg ble voksen og økonomisk av meg, gjort noe så ufornuftig å bestille tur til Australia når vi egentlig ikke har råd til det..
Så istede for å være hjemme med guttene mine, var jeg på jobb lørdag kveld for å tjene litt ekstra penger. Og hva får jeg for det?? Jeg må jobbe en hel uke ekstra for å betale for utleggene jeg får for denne kvelden..

Nå ble det mye syting herfra. Jeg vet jo at det finnes ti tusen værre ting som kunne skjedd, og jeg er glad for at det faktisk ikke var såå ille. Men; er det mulig??

Da jeg kom inn døra og satt meg sint og fortvilet i sofaen for å fortelle min kjære om dette, hørte jeg en liten kar som begynte å hoste sånn inne på rommet. Jeg gikk inn og tok han opp litt, før jeg la han tilbake. Jeg hørte at han fortsatte å hoste og hoste, og gikk inn på nytt. Da hadde han kastet opp over seg selv og utover sengen. Jeg tok han opp og ut i stuen, og da kastet han opp utover sofaen, mammaen sin og litt på gulvel. Herlig! Og vi som var så glade for at han spiste 7 skjeer meg grøt før han la seg. Han har blitt så tynn og blek, stakkars..

Tja, hva skal jeg si?? Det var visst ikke helt vår kveld i kveld...

13 kommentarer:

Mariann sa...

Stakkars deg Mona, det var ingen hyggelig kveld.
Vi får håpe noe positivt skjer som at en millionær plutselig tilbyr seg å betale reperasjonen eller at det kommer en vidunder pille slik at Daniel blir kvitt forkjølelse og sykdom.
God søndag

Heidi Margrethe Wangen sa...

Fy f.... saa irriterende! Aah, jeg kjenner jeg blir dritforbanna paa de som har gjort det altsaa. Og du som skulle tjene litt ekstra penger, og saa blir det slik. Jaja, du kan vaere glad for at du har verdens beste familie da:) Alltid noe aa vaere veldig takknemlig for!
Ha en god dag og naa haaper jeg lillen er paa bedringens vei:)
KLEM!

Anne-Marte sa...

Utrolig kjipt! Men sjekk ut Hurtigruta bilglass eller Riis bilglass. Hurtigruta fiksa vår bakrute på dagen! Gikk på forsikringa uten bonustap.

God bedring til Daniel også. Håper han blir frisk snart!

Elin sa...

Å nei!! Også kvelden som begynte så bra med hjemmelaget pizza fra snille mannen...
Sambo jobber på Riis bilglass så jeg måtte spørre han om dette. Han sier at du får dekket ruta på forsikringen uten bonustap så fremst at du har kasko eller delkasko på bilen.
Som du sier er jo dette slett ikke det verste som kunne ha skjedd, men uansett så utrolig irriterende!!

Stakkars Daniel, han ble virkelig rammet av sykdommen! :( Håper han blir fort frisk nå! Masse god bedring!

Mariann sa...

Hei Mona.
Se der ja, kanskje det ordner seg penge messig sett ang bilen.
Det lønner seg å klage for full hals på internett da får man alltid en boost og mange gode råd.
Men så er det den lille prinsen deres som vi må få tryllet litt fortere enn svint frisk igjen slik at dere også kan ha snøballkrig med masse latter.
Nå er det tv titting med en bolle popcorn på fanget mens vi puster ut etter 2 timer ute.
God vakt og håper du får en rolig kveld.

Wenche sa...

Uff da! Hørtes ut som en kjedelig dag..
Håper stakkars lille Daniel blir bedre snart!

Siv Iren sa...

Å så utrolig irriterende! Håper dere får det dekket av forsikringen så du slipper å bruke de innjobbede pengene dine på det:(

Hvor mange dager har Daniel hatt feber? Nå må han jo snart bli frisk!

Anonym sa...

Heia Monamor.
Synd å høre om både bilen og Daniel...
Håper iallefall at lillegutt blir frisk snart igjen. Han skal jo på verdensturne snart;-)
Gi han en "blifriskklæm" fra ho tante Hilde- fordia i trondheim

Anonym sa...

Rettelse: Ikke fordia,men fortia sku det nok stå. He he

Regni sa...

Huff, så utrolig kjipt. Forstår godt du blir forbanna, det hadde jeg også blitt. Håper det ordner seg med forsikringen, det er jo ikke deres feil at noen knuste ruta.

God bedring til lille Daniel. Det kommer nok til å gjøre ham godt å komme seg til varmen litt snart. :-)

Renathe sa...

Nei uffameg så uflaks :(( Håper du får det dekt på forsikringen, så utrolig surt! Stakkars Daniel, håper han blir bedre snart :(

Beate Kristine sa...

Jeg hytter fortsatt med neven i kor med deg! Det er så dårlig gjort!!

Og så disse små sjuklingene da :( Hos oss snudde oppkasten på 3. uka. Håper det vender fortere hos dere. Lille M hadde vel også litt mer å gå på. Har du prøvd å blande litt grøtpulver i litt fruktmos? Milian fikk nesten bare favorittmat i ett forsøk på å tviholde på matlysten. Uff.

Jammen godt du har vært så ufornuftig å spikre australiaturen :D Så har dere bankers opptur rundt neste hjørne!! Det kommer til å bli fantastisk! Si i fra hvis jeg skal be dere på middag ;)

Moah!

Elisabeth sa...

Hei Mona!
Bevis på at jeg er aktiv leser av bloggen din :)
Tusen takk for bildene du sendte over! Mye fint av russejentene.
Ser du har hatt besøk i bilen. Så fantastisk kjedelig. Men karma kommer nok å tar den kjeltringen skal du se! Når drar du til Oz? Ingvild er på plass igjen der nede nå. God tur :)