søndag 22. november 2009

Tre favoritter

Jeg fikk en utfordring fra Lisalii, om å vise frem tre favoritter fra hjemmet. Etter å ha tenkt litt endte jeg på to lamper og bildemontasjen jeg lagde for litt siden. Jeg var også inne på tanken å vise frem et kjempefint syskrin jeg har, som er arvet (kanskje jeg viser det frem ved en annen anledning). Mens pappaen til Daniel mente at jeg burde vise frem at vi har lys i oppvaskmaskinen. Hehe..

Denne lysekronen kjøpte vi på Living da vi flyttet inn her. Jeg synes den er superfin, og det er en klar favoritt i mine øyne. Det blir et kjempefint spill av lys på veggen når vi har det på også. Jeg fikk det delvis frem på biltet under. Lysekronen henger over spisestuen her :)Jeg synes også at denne lampen fra Ikea er utrolig kul. Jeg fant ut at jeg måtte vise frem bilde av hele sjenken når jeg først er i gang. Legg merke til rammen med hånd/fotavtrykk og bilde av Daniel. Rammen fikk vi i gave av tante Hilde da Daniel ble født. Avtrykkene tok vi da han var to uker gammel, og bildet er fra samme dagen. Utrolig fin og koselig! Og så må jeg nevne at jeg er veldig glad i orkideèr. Den som står her blomstret nylig på nytt :)Og til sist, den fine bildemontasjen som jeg lagde for litt siden. Den er enda finere i virkeligheten enn hva jeg får frem på bildet. Jeg lot en liten sjarmør sitte modell foran rammen, så man kan se hvor stor den egentlig er.
Edit: Jeg glemte jo å sende utfordringen videre.. Jeg sender den videre til: Heidi,

5 kommentarer:

victoria sa...

Så flott bilde du har laget...
og utrolige flotte lamper ;)
Og så koselig at du ville følge min lille blogg..
ha en flott søndag vidre
klem victoria

Bine sa...

Haha, jeg var da innom og så dette, og siden jeg liker utfordringer hadde jeg et håp om å se mitt navn der, men nei... Men se så - edit ;) Haha takk for utfordringen ;) Det spørs om jeg har så mye fint å vise frem da, hva skal jeg velge mon tro? Ikealampa var stilig! Og den andre minnet litt om den jeg vil kjøpe til TV stua (mistral bohus)

Også den ramma di er jo knallfin da :D

Pst! Bratt i ryggen ja, stemmer - du skrev et innlegg om det du! Heldigvis ikke hadd det problemet. Han satt mye mer bøyd frem (eh bak.. eh frem.. altså bakover mot bakenden av bilen, men frem i setet) på babybilstolen sin faktisk. Likte ikke den på slutten! Men foreløpig sitter han kjempegodt i den. Går jo an å heise den litt opp og ned alt ettersom :) Men bilstolmarkedet er ikke lett!

Gøril sa...

Så fine lamper.
Og bildemontasjen er kjempefin. Gjør seg så godt med et fargebilde i midten synes jeg.

Håper det har vært en fin søndag :-)

Elin sa...

Så fine ting du har vist frem her!!
Elsket den første lampa!! Noe sånt skulle jeg ha hatt...
Orkideer ja... Utrolig flotte blomster, men jeg får de bare ikke til!! Har ikke tall på hvor mange jeg har att livet av :(
Wow, så stor montasjen var! Det hadde jeg ikke trodd ut i fra det første blogginnlegget om bildet! Men utrolig flott ja!

Mariann sa...

Hei Mona, takk for utfordring. Jeg tror jeg må utsette det litt. Nå er det litt kaos i heimen og tankene er ikke helt på plass. Litt sliten også. Håper jeg er bedre til torsdag så jeg får til lunsj med deg og Karianne. GOd kveld..... KLEM