mandag 2. november 2009

6 mnd!!

Det er helt utrolig at Daniel er et halvt år allerede!! Tiden bare flyr avgårde, og snart har han vel flyttet hjemmefra.. Dagen har vi feiret med en fin tur i regnet sammen Eirin og Helene.

Daniel fikk seg ny lue i bursdagsgave, siden mamma hadde glemt å ta på lue da vi gikk hjemmefra. Til mitt forsvar lå han lunt i vogna med regntrekk over seg, og jeg tok på hetta da jeg plutselig la merke til at han så så bar ut der han satt (og det var rett etter at vi hadde kommet oss ut på gata altså), hehe.
Daniel fikk seg også en baby feeder, noe som falt veldig i smak. Vi prøvde den i kveld med en eplebit i, og han elsket den!!

Mormor kom en tur innom etter jobb i dag for å hjelpe oss med å spise opp kakene, og da fikk jammen Daniel en kjempefin bok også.

Jeg må også nevne at jeg var innom en fotobutikk og hentet noen bilder jeg har fremkalt. Jeg hadde en gammel ramme fra IKEA med bilder av noen blomster i. Denne rammen har ikke hengt på veggen en stund, så jeg tenkte at jeg kunne bytte ut bildene i ramma. Derfor fremkalte jeg noen fine bilder av Daniel i str 15x15 (siden 17 x 17 ikke er en standardstørrelse, og dermet veeldig vanskelig å få laget).
Jeg lurte fælt på om det kom til å bli fint med sort paspatur rundt selve bildet, når det allerede er hvitt paspatur i ramma. Men jeg må si at jeg ble kjempefornøyd!!
Pappaen til Daniel ville gjerne at jeg skulle tilføye at det var han som borret hull i veggen, og hang det opp samme dag som jeg lagde den ferdig ;)

Ble det ikke fint?? Det øverste og nederste bildet er tatt av tante Silja, de to innenfor der er tatt av Christian Frisell og det midterste bildet er tatt av tante Hilde. Alle tre driver med litt foto som hobby, og er kjempeflinke!! Jeg synes også at det ble en morsom effekt av at det midterste bildet er i farger, mens de andre er i sort hvitt.

Daniel koser seg på fanget til pappa med sin baby feeder med eple :)

5 kommentarer:

Elin sa...

Hipp HURRA for bursdagsgutten!!

Bildemontasjen var kjempefin, og jeg syns det gjorde seg utrolig godt å ha et fargebilde i midten!

Bine sa...

GRATULERER med 6 mnd!! :-D

Enig med Elin, det ble en kjempefin bildemontasje! Kjøpte du svart paspartur på foton og? Skulle gjerne hengt opp bilder av Isak her jeg og, men vi leier tross alt og skal uansett flytte snart, så vi trenger jo ikke å lage så mye flere hull i veggene nå, hehe!

Hvordan får de til hvit bakgrunn uten slagskygger forresten? Ingen blitz men mye lys? Eller har de skikkelig utstyr kanskje? :-)

Bine sa...

Ja, også har jeg en utfordring til deg i bloggen min ja, hehe!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Gratulerer med lillegutt på etterskudd:-)
Fotomontasjen var kjempefin. Mangler bilder av Vetle på veggene her (mangler generelt bilder,hehe) så tror jeg må lage noe her også. Veldig koselig å ha på veggen.

mona sa...

Sorry sent svar, Bine..
Christian har litt ordentlig utstyr, ja. Så det er nok derfor han har fått det til så bra.
På de bildene som tante Silja har tatt er det egentlig ikke hvit bakgrunn. Vi satt bare i sofaen, så var vinduet i bakgrunnen. Tror det er gardinene som var så hvite og fine bak der. Jeg har ikke noe peiling på kamera da, så vet ikke hvilken innstilling hun har brukt. Men jeg kan spørre hvis du lurer. Fint ble det ihvertfall! Hvis du går inn på etiketten skrytebilder, så ligger det flere av de samme seriene der :)