søndag 1. november 2009

Feiring av halvtårsdag

I morgen fyller Daniel 6 mnd. Derfor hadde vi invitert nærmeste familie (som bor i nærheten) på kaffe og kaker. Dessverre var ikke mormor heelt i slaget, så vi fant ut at mormor og morfar skulle holde seg hjemme. Vi vil jo ikke smitte barna i tilfelle det skulle være svineinfluensa.. Så da var det tante, onkel og fetter Kornelius som kom i "bursdagsfeiringen".

Pappaen til Daniel hadde laget nok kake til at vi kunne spise en halv kake hver, så hvis noen har lyst til å ta seg en tur i dagene som kommer, så har vi nok kake ;)

Tante og onkel hadde slått på stortromma og kjøpt flere fine gaver til Daniel. Han fikk kjempefine skinntøfler fra nøstebarn, pysj i ull med bomull på innsiden fra joha + longs i samme type. Akkurat det Daniel trengte, så han ble kjempefornøyd!!
Jeg lovet mormor å legge ut noen bilder, derfor kommer et lite ras:


Kornelius og Daniel på fanget til tante


Pappa og Daniel beundrer den fine kaka (som nesten har mistet en blomst)


Mmm.. Nydelig bursdagskake, som bursdagsbarnet dessverre ikke fikk lov til å smake på. Han var rask nok til å sette fingrene i kaka to ganger da, men han rakk ikke å smake på kremen.


Gutta leker på matta. Det skal sies at de ikke kan leke uten tilsyn enda, hehe.. Kornelius er veldig ivrig på å leke og kose med Daniel, men han har enda ikke forstått at man ikke kan klemme alt for hardt..


Daniel på fanget til onkel

Daniel og mamma beundrer de fine nye tøflene

Og såå glad ble Daniel for pysjen og longsen


Daniel var nok litt trøtt under besøket, og kom ikke med alt for mange smil. Men såå glad var han da han våknet etter en totimers (!) blund etter besøket

3 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så koslig at dere feiret 1/2 årsdag da, ser ut som dere hadde det kjempefint. Og så mange fine gaver han har fått:)

Kanskje vi skal ta en trilletur og avslutte med kakespising en dag?;)

silja a sa...

vel overstått! så fine bilder. stor klem fra tante

Elin sa...

Fiiine bursdagsgutten <3
Du, hadde jeg ikke visst bedre så hadde jeg sagt at det var William som var på bilde nr 1, 4, 5 og 8 hehe ;) Snodig like til tider disse guttene våre! Hjalp liksom ikke på det faktum at William har samme klærne som Daniel har på seg ;)