lørdag 31. oktober 2009

Barnerommet og bytur

I dag har pappaen til Daniel og jeg trillet en tur til byen. Jeg fikk til og med med meg pappaen til Daniel på en liten cafetur :) Der traff vi Erling sin gamle kompis, Bjørn Charles, noe som var veldig hyggelig. Da vi gikk hjemover igjen traff vi overraskende nok fetteren til Daniel fra Vadsø, som var på Oslotur sammen med pappaen sin. Veldig morsomt!

I ettermiddag har vi endelig fått hengt opp magnettavlen, og den fine høydemåleren som Daniel fikk i gave fra onkel Thomas da han ble født. Jeg hadde fått låne boremaskinen til Daniel sin morfar, så da måtte vi benytte sjansen. Det ble veldig fint, synes jeg selv ihvertfall ;)

Magnettavlen

Høydemåleren fra onkel Thomas

Birk på Oslotur :)

6 kommentarer:

Beate Kristine sa...

Hihi - ser ut som han står så fint innat høydemåleren! Og nydelige kort han har valgt på magnettavlen sin. Hørtes ut som ensuper dag :D

mona sa...

Hihi.. Ja, han fikk velge selv hva han ville ha på magnettavlen, og da var det disse kortene som sto høyest i kurs ;)

Lisali sa...

Så fin magnettavle! Det blir sikkert et koselig barnerom:)

ThomasL sa...

Pokker til handyman du har der. Det tok altså nøyaktig 5 måneder å få ut fingern å få skrudd inn de to skruene som skulle til for å få hengt opp høydemåleren. Jeg begynte å bli redd gutten hadde vokst fra hele måleren før den kom opp på veggen. Men det skal være sagt: i all beskjedenhet er jeg godt fornøyd med valget. Onkel hilser!

mona sa...

Thomas: Kremt.. Han blir seks mnd i morgen ;) Så det tok "bare" et halvt år.. Daniel er veldig glad for den fine høydemåleren da!!

Anonym sa...

Thomas: Høydemåleren trengte bare en skrue. hadde det vært to så hadde nok Daniel vokst fra høydemåleren før den kom opp på veggen:-)

Papsen til Daniel