lørdag 31. oktober 2009

Nye sko og termokrus

Jeg er såå fornøyd med dagens shopping :D
Jeg har tenkt på en stund at jeg skulle hatt noen ordentlige sko. Noen som er varme, og gode å gå i. Tilfeldigvis gikk pappaen til Daniel og jeg innom skoringen da vi var på trilletur i dag. Der fant jeg et par El Naturalista Women's Yggdrasil Boot som de så fint heter. De var vel dyre, men oo så fine og gode å gå i. Et must for en mamma som er en del ute og går :D Jeg forsvarer det dyre kjøpet med at jeg skal bruke de MYE, dessuten trenger jeg ikke å kjøpe flere vintersko i år. Og damen i butikken skrøt av at det var veldig god kvalitet, både god såle, skikkelig skinn og godt foret. Det er sjeldent at jeg er så fornøyd med et kjøp, jeg håper på å være like fornøyd når jeg tar de i bruk.
Og som om det ikke var nok, så gikk vi innom Jernia før vi var hjemme igjen. Der fant jeg Thermos travel mug, to stk for kr 79,- Dette er jo også et must for en trillende mamma.2 kommentarer:

Beate Kristine sa...

Jeg eeeelsker Naturalistaskoene :D Er nok noe av det beste man ka gå i - synes jeg ;) Også sååå fin modell! Tvi tvi for lykkelige turer med digge sko ;)

Siv Iren sa...

Så digge sko! oj, der hadde de sånn kopp ja, og superbillig! Må nok herme etter deg på den;)