mandag 23. november 2009

Endelig

Kom denne superfine kortholderen som jeg har bestilt fra ebay. Jeg er veldig fornøyd :D Der skal vi henge alle de fine julekortene som forhåpentligvis kommer i posten. Jeg lurer litt på om jeg bare skal ha den hengende oppe hele året, og ha den tom eller med noe annet enn julekort ellers i året.. Synes du at den kan henge oppe hele året, eller synes du den bør være forbeholdt jula og julekortene?


7 kommentarer:

Gøril sa...

Jeg synes ikke den var spesielt julete, slik at den fint kan henge hele året ja. Den var jo kjempefin da. Også er det jo alltid noen som får søte små babyer, som man får bilder av, og de kan jo henge på den fine kortholderen?
Mye finere det, enn å henge bildene på kjøleskapet som vi gjør;-)

Elin sa...

Hele året, helt klart!!
Den var kjempefin :)

Heidi Margrethe Wangen sa...

Hele aaret! Den var jo bare helt super!

Bine sa...

Skumleste først.. kortholder.. ebay....... JULEKORT?! Dessuten - det der er jo ikke bilde av kortholder. Selvfølgelig tenkte jeg på kortholder for visakort etc, haha.
Men så skjønte jeg mer - og den var jo skikkelig fin! Blir sikkert bra med alle julekortene :D

Siv Iren sa...

Kjempefin, kan godt ha den fremme hele året ja:) Men hvis jeg skulle valgt for meg selv hadde jeg nok tatt den bort en stund etter jul. Men så er jeg jo litt antistæsj for min egen del...

Elisabeth sa...

Stemmer på hele året :-)

Beate Kristine sa...

Hihi - vi har firkanta som likner. Bruker faktisk den nederste delen som nøkkelholde - og festet lit artig oppover :) Helt klart- hele året ;) og variasjon oppnås ved å bytte ut stæsjet på "tavla" :)