mandag 23. november 2009

Ny uke - nye muligheter

I dag startet Daniel og jeg dagen med besøk av en komfyr-reparatør. Jeg tenkte at "yes, i dag føler jeg med bedre. Ingen hodepine, men litt vondt i halsen bare". Med glede og lyst trasket jeg ned til sentrum.
Jeg hentet først den nye kortholderen min på postkontoret, før jeg gikk innom jobben til Daniel sin mormor (for å hente en pakke), så til slutt trasket jeg oppover igjen for å besøke Eirin & Helene. Da jeg etter 1 1/2 times gåtur nærmet meg leiligheten til Eirin, og trasket opp de siste bakkene, slo det meg at jeg kanskje ikke var i så god form allikevel. Halsen føltes verre enn på lenge, og hodet begynte å verke igjen.
Etter å ha slappet av litt hos Eirin, var dette fort glemt, og jeg følte meg bedre igjen. Vi hadde det selvsagt veldig hyggelig, og vi fikk servert deilig lunch. Guro & William kom også.

Da vi skulle hjemover igjen, glemte mor at hun hadde sverget på å ta bussen hjem igjen da hun kom til Eirin. Det var jo så hyggelig at Guro & William skulle samme veien, så vi trasket avgårde. Vel hjemme følte jeg nesten at jeg var døden nær. Hehe.. Men etter litt hvile og inntak av ibux, er formen mye bedre :D Vi satser på å være i knallform, og klar for barselgruppe i morgen!!

Under kommer dagen i bilder:

Daniel er nok en skikkelig gutt, og var utrolig fasinert av dette rattet som tilhørte pappaen til Helene. Han lekte med det leenge, og ønsker seg nok et sånnt selv også.


Helene er tilskuer til Daniel som leker med rattet. Såå blid da :)


William er tilskuer fra mamma sitt fangDet har virkelig løsnet med spisingen for Daniel nå. I dag spiste han hele dette glasset til middag. Sikkert fordi han fikk spise med Helene sin fine sølvskje ;)Og da jeg trodde at Daniel hadde sovnet i kveld, siden det ble så stille inne på rommet, møtte dette synet meg. Daniel var definitivt ikke trøtt, og i knallhumør!!

7 kommentarer:

Elin sa...

Du, det der hørtes ut som meg når jeg hadde svineinfluensaen... Stiv nakke, hodepine, SÅR hals og en form som kom og gikk litt... Hadde hoste i tillegg da...
Ellers så høres det ut som dere har hatt en flott dag med gode venner!
Håper du føler deg frisk som en fisk i morgen!!

Gøril sa...

Håper du blir frisk og fin i morgen og får en koselig dag på barselsgruppa.

Så flink Daniel har blitt til å spise da. Har ikke prøvd med middag enda vi.

Ogdu, klarer han å sette seg opp selv? Så ut som han var veldig fornøyd der han satt i senga si ja. Han er så søt, også er han så veldig flink.

Stor klem

mona sa...

Elin: Æsj, typisk om jeg har blitt smittet av influensaen mens jeg sto i kø for å vaksinere meg.. Håper ikke det er det da; siden vi er vaksiner nå, og siden jeg isåfall kan ha smittet andre. Men jeg er forsåvidt fortsatt stiv i nakken også..

Gøril: Nei, han klarer ikke å sette seg opp selv. Han sitter ikke heelt stødig hvis jeg setter han opp enda heller. Han ligger på magen på bildet, men holder seg kanskje litt høyt oppe ;) Bena stikker ut av sprinklene..

Gøril sa...

Ja, nå så jeg noen føtter små ja.
Håper du ikke har fått svineinfluensa da. Man sier at man ikke har det før man har feber, har du feber? Vi satser på at dette er bivirkningene.

Fortsatt god bedring :-)

Siv Iren sa...

Bivirkningene av vaksinen kan være en lett influensa, så kanskje det er det du har fått? Håper det forsvinner på et blunk okke som, utrolig kjipt å hangle.

Daniel er kjempehøyt oppe ja! Kanskje på tide å stille ned sengen? Plutselig en dag sitter han der :S

Supert at han er blitt så glad i middag ja:) Kanskje han fikk god apetitt av mye frisk luft også? Det får hvertfall jeg:) dessverre...

mona sa...

Nei, jeg har ikke hatt noe feber. Men det hadde vel ikke Elin heller? Eller? Jeg tror ikke det er bivirkning, siden det har vart så lenge. Nå er det jo en uke siden jeg tok vaksinen. Det står ihvertfall at hvis man får influensasymptomer som bivirkning, så er det oftest over etter 2-3 dager.
Jaja, jeg satser på at det bare er en høstforkjølelse :)

Siv: Jeg har tenkt på det med å senke sengen. Jeg nevnte det faktisk for Erling i går, at kanskje vi skulle gjort det i dag. I går så jeg nemlig at han tok tak i kanten på grinda og prøvde og dra seg opp. Best å gjøre det først som sist!! Selv om jeg synes det er fint å ha han så høyt oppe.

Lisali sa...

Hei Mona:) Håper formen din kommer seg:) Takk for koselig kommentar. Man tror jo liksom at alle babyer kler alt, men det gjør de jo ikke, akkurat som oss:) Uansett koselig at du likte dem! Ha en fin kveld!