søndag 17. april 2016

Nyttige tips til rykende ferske fotballmammaer


I dag har vi unnagjort eldstemanns aller første fotballcup. Det var selvsagt stor stas! På tampen av dagen tenkte jeg at jeg kunne komme med noen tips til andre ferske fotballmødre:

- Pakk bag med utstyr dagen før. Da slipper du å kjøre hjem igjen etter fotballskoene mens de andre på laget setter kursen mot cupdestinasjonen.

- Ta med en bag til utstyret. Fotoveska blir fort veldig full når poden tar på seg drakta og lemper resten av klærne på deg.

- Ikke tenk at det er lurt å ta med seg fireåringen som heiagjeng, fireåringen synes ikke at det er gøy å se på storebror spille fotball!

- Hvis du må ha med deg fireåringen som heiagjeng, ta for all del med noe som kan sysselsette fireåringen (her kan for eksempel tegnesaker eller en ipad gjøre stor nytte. En ball kunne kanskje også gjort susen).

- Lad telefonen din før du drar, så kan du i det minste sysselsette fireåringen med telefonen, hvis det ikke er annet å sysselsette fireåringen med enn å snurre fireåringen rundt og løfte fireåringen opp ned.

- Pakk gjerne med noe niste, så slipper du å løpe til kiosken for å sysselsette fireåringen for noen minutter av gangen.

Men sånn ellers så må jeg si at det var gøy å være på cup altså! Gutta spillte kjempebra, og hang godt med selv om motstanderne var året eldre. Det ble dessverre tap i alle kampene til slutt, men gutta var strålende fornøyd med dagen. Og fireåringen?? Hun sa at hun var strålende fornøyd hun også, og hun skulle helt klart være med neste gang det er cup.. Da skal ihvertfall mor være forberedt!!
Far og minstemor var forøvrig igjen hjemme, for de som måtte lure :)

1 kommentar:

Yngvar sa...

Du er, håper jeg, en inspirasjon for unge kvinner over hele landet.