mandag 4. januar 2016

Årskavalkade 2015, juli - desember

Juli:

I starten av juli ferierte vi i Vadsø, og hadde en fantastisk fin ferie. Været var ikke så fint som man skulle tro hvis man ser på bildet, men vi fikk et par dager med fint vær også. Etter Finnmarksferien nøt vi late dager her hjemme, før ferden gikk til Ofoten i Nordland. Der var vi også heldig og fikk noen nydelige dager med både båtturer, fiske og bading. 

August:
I august fikk vi både en ettåring og en skolegutt i hus. Skolestart gikk heldigvis over all forventning (eh, ihvertfall mors forventning), og seksåringen stortrivdes fra første dag. Mor fikk seg også en tur til Palma med venninnegjengen, en fantastisk fin tur. 

September:
September gikk med til vannkopper. Så da kunne vi krysse av det på lista også - like greit å være ferdig med det! Vi nøt også "indian - summer" med deilige sommertemperaturer og fint vær. Som i fjor, så sende vi opp ballonger til sønnen av en god venninne som skulle ha blitt fem år gammel den 9. september. Storebror reiser for første gang på ferie uten oss, da han tar turen til Vadsø for å besøke bestemor i høstferien. 

Oktober:
Vi starter måneden med koselig besøk av bestemor. Ellers så går hverdagen sin gang, og vi gjør ikke så mye spennende annet enn noen skoger i turen. På slutten av måneden feirer vi Halloween sammen med gode venner. 

November:
Storebror har begynt med både håndball og fotball i løpet av høsten. Når pappaen huset jobber blir jentene gjerne med for å se på. Storesøster er også i barnebursdag til en barnehagevenninne for første gang. Og mot slutten av måneden får vi noen dager med snø.

Desember:
Storesøster er med i sin første forestilling i barnehagen. Hun er en bie, mens bestevenninnen er en marihøne. Barna i barnehagen er så utrolig flinke, og det er ikke lett å holde øynene tørre mens man ser på.. Vi er også hos venner og setter ut grøt til julenissen, som er så snill at han hilser i vinduet og legger igjen noe godt til barna. Julen feirer vi med besøk av bestemor, og minstemor river ned hele juletreet allerede den første kvelden etter at treet er satt opp..

2015 føyer seg i rekken av fine og minnerike år! Livet med tre barn er selvsagt hektisk, og vi lider av kronisk søvnmangel. Men alt i alt så er livet fanastisk fint!!! Jeg håper og tror at 2016 også blir et fint år!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære Mona
Takk for nydelige bilder av verdens-skjønneste unger gjennom hele 2016! Jeg starter alltid dagen med en titt innom "Mona sin Mammablogg"

Godt nytt blogg-år!

Klemmer fra TanteHilde

Lars Storrøsæter sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
mona sa...

Så koselig å høre, tante Hilde :) Dere er jo den største grunnen til at jeg holder på med dette :) Klem