torsdag 17. desember 2015

Nissefest


Jeg klarte såvidt å overtale storesøster til å være med på nissefest her hjemme i steden for i barnehagen i dag (fordi det er mye omgangssyke der nå). Hoho, jeg følte at jeg hadde litt å leve opp til, men heldigvis så visste hun jo ikke helt hva hun gikk glipp av. Så i dag har vi laget vafler, spist pepperkaker, hørt på julemusikk, sett på julebarnetv og tegnet på julekort. Det har stort sett vært veldig hyggelig, selv om vi hadde noen små feilskjær her og der ;) Lillesøster er fortsatt veldig forkjølet også, så hun er veldig klengete og klager en del, stakkars. Men jeg synes at hun virker litt bedre for hver dag, så det går nok den rette veien ihvertfall.

I morgen vet jeg ikke helt hva vi skal finne på her, men vi skal nok finne på noe hyggelig da også!! Tenk at det er under en uke igjen til julaften allerede, herlighet..

3 kommentarer:

Regni sa...

Lurt å gjøre det du kan for å unngå omgangssyken, tenk å få det nå rett før jul, det måtte vært helt grusomt. Nissefesten deres hørtes kjempekoselig ut. Ha en fortsatt fin førjulstid! PS. Over nyttår skal jeg starte å blogge igjen, har tenkt lenge på det, og blir inspirert når jeg ser hvor god du er på å oppdatere jevnlig. Tenk så koselig for barna å se livet sitt dokumentert slik, det blir som en digital syvendesans!

mona sa...

Så hyggelig at jeg kan inspirere da!! Jeg følger deg gjerne :) Jeg har jo egentlig følt meg litt uinspirert lenge nå, og lurt litt på om jeg skal fortsette eller ikke. Dessuten så begynner jo eldstemann å bli så stor.. Men så synes jeg jo at det er veldig hyggelig også, og jeg elsker å lese tilbake på gamle innlegg. Jeg håper og tror at barna også kommer til å elske og lese når de blir eldre! God jul til dere!! Klem

Monica Karin sa...

Så hyggelig det hørtes ut :)
Å det fine bilde av de små :)