søndag 8. november 2015

Kakesøndag


I dag har storesøster vært i barnebursdag hos sin beste venninne. Nå som hun nærmer seg fire år, så sparkes liksom barnebursdagslivet i gang. Og i dag var første gangen hun var i bursdag hos en venninne fra barnehagen. Gjett om hun gledet seg!?


Bursdagen hadde selvsagt Frost-tema. Jeg har inntrykk av at alle småjenter elsker Frost! Denne Frost-kaka var utrolig fin, og forholdsvis enkel å lage. Det spørs om ikke vi må prøve oss på noe lignende når det er vår tur i februar! Ja, for storesøster her elsker Frost hun også.


Underveis i bursdagen kom plutselig alle jentene i hver sine antrekk fra utkledningskassen til bursdagsbarnet. Hihi, se så fin!!

Etter bursdagen dro vi rett til mormor og morfar, hvor det ble enda mer pølser og kake. Det er jo farsdag i dag, så da måtte vi feire de fine pappaene våre. Hipp hurra for de snilleste pappaene som finnes!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona

Nydelige Ada,så fin hun er,og så flott pynta med finkjole og pelskåpa på.Det var nok en trivelig for Ada,som kunne være både i bursdag og morfar sin dag. Hils alle fra ho Anne Mari