mandag 23. november 2015

Forandring fryder


Siden vi flyttet inn her så har vi hatt den styggeste postkassa i gata. Planen min opprinnelig var å male den fæle postkassa selv, men så gikk nå tiden da.. Og så endte jeg med å kjøpe en ny postkasse da jeg endelig innså at jeg ikke kom til å få malt den gamle. Men så var det gamle stativet til den forrige postkassa like fælt som postkassa selv, og da ble jeg selvsagt usikker på hva slags stativ vi skulle gå for. Ja, og så gikk tiden enda litt til, inntil vi bestemte oss for å like godt få et stativ til de stygge søppelkassene også. Ja, og så gikk tiden enda litt til.. Men i dag var dagen kommet, hvor postkassen skulle få komme opp her - hoho.


Ble det ikke fint?? Jeg er strålende fornøyd selv, og synes at det ble så mye koseligere i oppkjørselen med en gang. Det er jo utrolig hvor stor forskjell en sånn liten ting kan gjøre!


Minstemor var ihvertfall strålende fornøyd da hun inspiserte herligheten i dag.

Noen har spurt meg om hvordan jeg har skrevet navnene på postkassa. Jeg har bare brukt en gammeldags Dymo merketang og festet hvert navn sånn som jeg ville ha de. Etterpå lakket jeg et lakk med gulvlakk (selvsagt for utendørsbruk) over det hele. Så får vi se om det holder i lengden. Far i huset syntes visst ikke at akkurat det ble så fint, men jeg er fornøyd selv (og det er vel strengt tatt det viktigste :P).

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fint søppelskur :) Jeg bare lurer på hvor har dere fått tak i det? Har dere støpt såle?

-Marit