søndag 25. oktober 2015

Out and about


Det blir ikke så ofte at man er ute på festeligheter lengre når man har tre små. Men i går skulle vi i 50-årslag i Oslo, så da hadde vi ordnet med barnevakt og overnatting i byen. Wee, så gøy vi hadde det!!

Barna ble plassert hos mamma og pappa, hvor de alltid har det som plommen i egget. Det er så godt å vite at man kan dra ut på ting uten at man trenger å tenke på hvordan det går med barna!
I Oslo sjekket vi inn på Comfort Hotel Grand Central, et passelig fint hotell som ligger i Østbanehallen på Oslo S. Det kan trygt anbefales, og vi kommer nok til å bruke det igjen om det kommer andre anledninger til å bli igjen i byen natten over! Veldig praktisk at det ligger så sentralt og fint til.

Festen selv var et lukket arrangement på et utested ved akerselva. Vi fikk servert nydelig mat og det ble litt underholdning underveis, blandt annet et par sanger av Martin Halla som var fantastisk bra. Alt i alt en utrolig hyggelig og morsom kveld, som man kan leve lenge på! Og så er det jo så deilig å komme hjem igjen til barna når man har vært litt borte fra de!!

Håper at det er flere enn oss som har hatt en fin helg :)

Ingen kommentarer: