tirsdag 4. august 2015

Siden sist


Dagene flyr fort avgårde når man er på ferie, i morgen er vi faktisk klare for hjemreise allerede. Vi har bare hatt den ene dagen med fint vær, men vi har hatt nok å gjøre allikevel. For de som lurer, så er vi altså i min morfars gamle barndomshjem i Ofoten. Jeg har reist oppover alene med barna, men mine foreldre tok imot oss her oppe. Her om dagen kom også min bror oppover med sin familie, så nå er det fullt hus her oppe.


I går var vi invitert ut på hytta til min tante og onkel. Så det var vi samlet 7 barn og 11 voksne til deilig mat og hyggelig selskap. Gutta fikk seg også en tur ut på vannet for å fiske sammen med fetteren min.


I dag regnet det hele dagen her (i dag også). Broren min og kona tok seg en tur opp til et fiskevann her med sin eldste gutt. Selv har jeg vært i litt dårlig form de siste dagene, sannsynligvis med en liten brystbetennelse, så jeg tok heller med meg de to største til Harstad på badeland igjen. Minstemor fikk være igjen i feriehuset sammen med mormor og morfar og en fetter og kusine. Det kan være greit å dele seg litt opp når det er dårlig vær og huset ikke er alt for stort!

I morgen er det bare jentene og jeg som reiser nedover igjen. Storebror skal reise nedover litt senere sammen med mormor og morfar. Sukk, tenk at han har blitt så stor at han ferierer med besteforeldrene alene..  

2 kommentarer:

Pia sa...

Så flotte bilder!

Pia sa...

Så flotte bilder!