fredag 31. juli 2015

Ferietid


Her i nord nyter vi fine dager. Det ble visst med den ene dagen med sol, men så lenge det ikke styrtregner så er vi fornøyd. I går kjørte vi til Harstad og gikk på badeland med de eldste barna. Minstemor ble igjen i feriehuset sammen med mormor, og fikk seg en fin trilletur.


I dag gikk vi en fin tur langs vannet her inne. Vi hadde planer om å grille ved naustet til mammas kusine, men det blåste sånn at vi nøyde oss med å spise noen boller og leke litt i vannkanten.


Jeg var også med morfar en tur på sjøen i morges, og vi fikk med oss en fin sei som vi spiste til middag i dag. Vi har etterhvert funnet ut at minstemor elsker fisk, og som vanlig så hev hun innpå da hun fikk sitte og spise rene fiskestykker til middag i dag. Merkelig hvor forskjellig barn kan være - mellomste har aldri vært spesielt begeistret for fisk.

Ellers så koser vi oss også i huset her oppe. Barna leker fint sammen med diverse leker som min kusine har vært innom med. Det går også noen runder med netflix her i løpet av en dag, aller helst Lego Ninjago som er det STORE hos gutta.
Kort fortalt, så har vi det helt supert!

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med netflix. 

Ingen kommentarer: