onsdag 5. august 2015

Vel hjemme


Da er jentene og jeg vel hjemme igjen, etter en kjempefin tur til Ofoten i Nordland. Storebror skal være der oppe i en uke til sammen med besteforeldrene sine - for første gang på ferie uten mamma og pappa.


I går fikk vi oss en fin tur i fjæra, før vi pakket kofferten og satte kursen hjemover. På det øverste bildet kan du skimte en nise (liten delfinfisk) som svømte forbi da jeg satt i fjæra og ventet på resten av gjengen.

I dag var storesøster tilbake i barnehagen etter fem uker ferie. Hun traff bestevenninnen allerede på parkeringsplassen, og de løp ivrige inn for å treffe de andre venninnene sine. Herlig at de er så glade for å være tilbake! Storesøster syntes også at det var stas å ha fått overta storebrors gamle hylle i garderoben.

Jeg må jo innrømme at selv om det er veldig koselig med ferie, så er det jo bittelitt deilig når hverdagen kommer og de skal tilbake i barnehagen igjen. Eller er det bare her det blir mer og mer søskenkrangling og foreldrene får kortere og kortere lunte etter mange uker sammen døgnet rundt??

Ingen kommentarer: